Sport

Javítana a Szekszárd ellen az SZVSE

Javítana a Szekszárd ellen az SZVSE

2020. augusztus 7., péntek
Javítana a Szekszárd ellen az SZVSE

Vasárnap a Szekszárd ellen megszerezné első pontjait a harmadosztályban a Szegedi VSE labdarúgócsapata.

Mint ismeretes,

a Szegedi VSE 4-1-re kikapott a HFC-től az NB III. nyitófordulójában múlt héten. A vasutasok vasárnap 17.30-kor Mórahalmon fogadják a Szekszárd együttesét, amely győzelemmel kezdte az új idényt. Ondrejó Tamás, az SZVSE középpályása lapunknak elmondta, túl tették magukat a múlt heti vereségen és már nagyon várják a következő javítási lehetőséget. –Sajnos egyelőre nincs hazai pályánk, pedig újonc csapatként ez nagy előnyt jelentene. Ismerjük a mórahalmi pályát, bízom benne, hogy sokan kijönnek majd nekünk szurkolni. Szeretnénk pontot, pontokat gyűjteni, hogy ne maradjunk le már az elején – tűzte ki a mérkőzéssel kapcsolatos céljait a 28 esztendős játékos. Hozzátette, a vásárhelyi találkozóhoz képest főként mentálisan kell előrelépnie a csapatnak.–Sok új játékos érkezett a csapathoz, még nem kovácsolódtunk össze teljesen, nincs még meg minden játékkapcsolat, de sokat dolgozunk a fejlődést érdekében. Biztos vagyok benne, hogy előbb-utóbb ki fog jönni az edzésmunkánk – mondta bizakodóan.

A szekszárdi Péter Antal győzni szeretne korábbi csapattársai ellen (Fotó: Szekszárdi UFC/Makovics Kornél)

A vasárnapi összecsapás különleges lesz Péter Antal számára, ugyanis a szekszárdi támadó korábban három évet játszott Szegeden a SZEOL SC-ben, ahol együtt futballozott több, jelenleg az SZVSE-ben szereplő játékossal is. A 26 éves csatár elmondta, izgatottan várja korábbi csapattársai elleni mérkőzést. –Ondrejó Tomival a mai napig tartom a kapcsolatot, a felkészülést megelőzően is sokat beszélgettünk, de a többieket is jó lesz látni. Szép eredményeket értünk el együtt, mindig jó érzésekkel gondolok vissza a szegedi időszakra – mondta Péter. A tolnaiak kerete alaposan kicserélődött a nyáron, több alapember is távozott, ennek ellenére bravúros, 2-1-es győzelmet arattak az első fordulóban a Dunaújváros ellen. A siker értékét növeli, hogy hátrányból fordítva, emberhátrányban érték el. Péter a múlt heti diadal után vasárnap is győzelmet vár csapatától. –Mórahalmon nagyon jó pálya van, ami mindkét csapat számára kedvező lehet. Pozitívan várjuk a mérkőzést, szeretnénk három ponttal gazdagodni – fogalmazta meg elvárásait a támadó, aki az előző csonka szezonban nyolc gólt szerzett a bajnokságban.

(Kiemelt képünk illusztráció)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.