Vereséggel kezdett az SZVSE az NB III-ban

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Hiába vezetett már az első percben a Szegedi VSE, a második félidőben fordított és végül nagyarányú győzelmet aratott a Hódmezővásárhelyi FC az NB III-as megyei rangadón.

Szegedi szempontból álomszerűen indult a derbi, ugyanis az első percben egy szögletet követően Dóra Donát közvetlen közelről a vásárhelyi kapuba juttatta a labdát. A vasutasok előnye egészen a második félidő elejéig kitartott, akkor azonban egy jobboldali szabadrúgás után Pleszkán fejesgóljával egalizált a vendéglátó. Egy óra telt el a mérkőzésből, amikor a HFC Tapiska találatával megfordította a mérkőzés állását. A hajrában több kockázatot vállalva támadott az egyenlítésért az SZVSE, ezt a hazaiak Bódai és Pleszkán kontragóljaival megbüntették, így alakult ki a 4-1-es végeredmény.

NB III Közép csoport, 1. forduló
Hódmezővásárhelyi FC – Szegedi VSE 4-1 (0-1)
Hódmezővásárhelyi Városi Stadion, vezette: Takács Tamás (Belicza, László).
Hódmezővásárhelyi FC: Weszelovszky – Huszár (Tóth J., 81.), Bódai, Bata, Koncz (Tapiska, a szünetben), Mezei, Orosz, Ludánszki, Katona (Povázsai, a szünetben), Forró, Pleszkán. Vezetőedző: Szűcs Róbert.
Szegedi VSE: Leindler – Kormányos, Pócs D. (Göncző, 81.), Ondrejó (Papp Á., 60.), Beretka, Busa, Csamangó, Zana, Dóra, Tóth I., Fülöp (Hatvani, 60.). Vezetőedző: Vágó Attila.
Gól: Pleszkán (49., 91.), Tapiska (60.), Bódai (90.), ill. Dóra (1.).
Sárga lap: Forró (46.), ill. Tóth I. (32.), Zana (39.), Csamangó (77.), Hatvani (87.).

(Kiemelt képünk archív)

Előző sztori

Amíg nincs vakcina, csak az eddigi módon lehet védekezni

Következő sztori

Fának csapódott egy autó Ruzsa közelében