Sport

Vereséggel kezdett az SZVSE az NB III-ban

Vereséggel kezdett az SZVSE az NB III-ban

2020. augusztus 3., hétfő
Vereséggel kezdett az SZVSE az NB III-ban

Hiába vezetett már az első percben a Szegedi VSE, a második félidőben fordított és végül nagyarányú győzelmet aratott a Hódmezővásárhelyi FC az NB III-as megyei rangadón.

Szegedi szempontból álomszerűen indult a derbi, ugyanis az első percben egy szögletet követően Dóra Donát közvetlen közelről a vásárhelyi kapuba juttatta a labdát. A vasutasok előnye egészen a második félidő elejéig kitartott, akkor azonban egy jobboldali szabadrúgás után Pleszkán fejesgóljával egalizált a vendéglátó. Egy óra telt el a mérkőzésből, amikor a HFC Tapiska találatával megfordította a mérkőzés állását. A hajrában több kockázatot vállalva támadott az egyenlítésért az SZVSE, ezt a hazaiak Bódai és Pleszkán kontragóljaival megbüntették, így alakult ki a 4-1-es végeredmény.

NB III Közép csoport, 1. forduló

Hódmezővásárhelyi FC - Szegedi VSE 4-1 (0-1)

Hódmezővásárhelyi Városi Stadion, vezette: Takács Tamás (Belicza, László).

Hódmezővásárhelyi FC:

Weszelovszky - Huszár (Tóth J., 81.), Bódai, Bata, Koncz (Tapiska, a szünetben), Mezei, Orosz, Ludánszki, Katona (Povázsai, a szünetben), Forró, Pleszkán.

Vezetőedző:

Szűcs Róbert.

Szegedi VSE:

Leindler - Kormányos, Pócs D. (Göncző, 81.), Ondrejó (Papp Á., 60.), Beretka, Busa, Csamangó, Zana, Dóra, Tóth I., Fülöp (Hatvani, 60.).

Vezetőedző:

Vágó Attila.

Gól:

Pleszkán (49., 91.), Tapiska (60.), Bódai (90.), ill. Dóra (1.).

Sárga lap:

Forró (46.), ill. Tóth I. (32.), Zana (39.), Csamangó (77.), Hatvani (87.).

(Kiemelt képünk archív)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.