Sport

Az eddigi legjobb videó a kézilabda Európa-bajnokságról

Az eddigi legjobb videó a kézilabda Európa-bajnokságról

2020. január 18., szombat
Az eddigi legjobb videó a kézilabda Európa-bajnokságról

Bármilyen sportág hozhat érdekes jeleneteket, amelyek olykor poénosak, máskor a sportszerűséget mutatják. A Magyarország-Norvégia kézilabda Európa-bajnoki meccsről kiragadott jelenetben egyszerre van benne mindkettő.

Az egyik norvég támadás után Balogh Zsolt kért és kapott segítséget Magnus Joendaltól. A kézilabdában a labda megfogásához és a lövéseknél elengedhetetlen vax "kopott le" a magyar válogatott átlövő kezéről és mivel nem volt holtidő, ezért norvég ellenfelét kérte meg, hogy adjon neki egy keveset a cipőjéről. "Nem emlékszem, hogy bármikor hasonló előfordult volna, de nem állt meg a játék, a kispad meg messze volt, így nem akartam lefutni. Megkérdeztem Joendalt, hogy vehetek az övéből és megengedte."-mesélte az Európa-bajnokság legeredményesebb magyar játékosa. Az esetet az EHF TV külön videóban osztotta meg oldalán. https://www.facebook.com/ehfeuro/videos/862347334187387/UzpfSTIzMDg4ODAxNjkzNzgwNjozMjczNzE5Nzc5MzIxMjY2/ A magyar válogatott vasárnap negyed 5-kor az eddig veretlen szlovénokkal találkozik a középdöntő második mérkőzésén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.