Sport

Sorsdöntő rangadó vár a vízilabdacsapatra

Sorsdöntő rangadó vár a vízilabdacsapatra

2019. május 17., péntek
Sorsdöntő rangadó vár a vízilabdacsapatra

Az éllovas Szegedi Férfi Vízilabdacsapat a második helyezett Kanizsa VSE-t fogadja az OB I./B felsőházi rájátszásának utolsó előtti fordulójában. Csányi László tanítványai győzelem esetén óriási lépést tennének az első osztály felé.

A két csapat legutóbbi összecsapásán

Csányi László együttese végig hátrányban játszott, ám 5-1-ről sikerült döntetlenre mentenie a találkozót, sőt, az utolsó percben még a győzelmet is megszerezhette volna. A szegediek trénere hasonlóan szoros mérkőzésre számít szombaton. - Megmondom őszintén, kiegyeznék egy egygólos győzelemmel is – kezdte Csányi László, a Szegedi FVCS vezetőedzője. - A játékosaim egész héten keményen dolgoztak és már nagyon várják a sorsdöntő megmérettetést – tette hozzá. A tréner elmondta, hazai pályán szeretnék bebizonyítani, hogy jobbak a riválisuknál. - Fontos, hogy a saját kezünkbe vegyük a sorsunkat, ugyanis ha a hátralevő két meccsünket megnyerjük, akkor biztosan bajnokok leszünk. Úgy gondolom, hogy hazai közönség előtt minden adott ahhoz, hogy tervünket véghez vigyük – fogalmazott. A Kanizsa még kétszer is játszik a szintén bajnoki címre pályázó, ugyanakkor az első osztályba fel nem jutható BVSC második csapatával, míg a szegediek a YBL WPC otthonában zárják az idényt.

A Szegedi Férfi Vízilabdacsapat május 18-án, szombaton 17 órakor a Szegedi Sportuszodában fogadja a Kanizsa VSE csapatát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.