Sport

Futsal: kiütötte Macedóniát a magyar cukorbeteg válogatott az Eb-n

Futsal: kiütötte Macedóniát a magyar cukorbeteg válogatott az Eb-n

2017. július 18., kedd
Futsal: kiütötte Macedóniát a magyar cukorbeteg válogatott az Eb-n
diabetes_futsal05_gs

Gála előadást tartott Hevesi Tamás együttese második csoportmérkőzésén, 10-0-ra győzte le Macedóniát és továbbjutott csoportjából.

Portugália 2-1-s legyőzésével startolt a magyar cukorbeteg futsal-válogatott a romániai kontinenstornán, kedd délelőtt pedig lejátszotta második csoportmérkőzését is. Ezúttal a macedón válogatott volt

Hevesi Tamásék

ellenfele, a kezdeti tapogatózás után pedig meg is szerezte a vezetést a magyar csapat,

Kanalas László

tíz méterről talált be. Nem sokkal később

Czernai Gábor

duplázta meg az előnyt, a félidő végére pedig már négy góllal volt jobb ellenfelénél a magyar válogatott. A második játékrész gyakorlatilag rögtön egy újabb magyar góllal indult,

Nagy Roland

lőtt szép kapásgólt, egy perccel később pedig meg is duplázta találatai számát, amivel végképp megtörte a macedón ellenállást a csapat. A végeredmény a 33. percben alakult ki, Hevesi Tamás együttese 10-0-ra verte ellenfelét, ezzel mindkét csoportmeccsét megnyerte és magabiztosan, csoportelsőként lépett tovább az egyeneskieséses szakaszba. A negyeddöntőt szerdán játssza a csapat.

Magyarország–Macedónia 10–0 (4–0)

Magyarország:

Tövisháti – Pinczés, Nagy R., Brondics, Jacsmanik. Csere: Purguly, Czernai, Kanalas, Saláta, Földvári.

Gól:

Kanalas (9., 20.), Czernai (13., 25.), Jacsmanik (18., 33.), Nagy R. (21., 22., 34.), Purguly (27.).

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.