Sport

Kézilabda: tízgólos sikert aratott a hazai debütáláson a MOL-Pick Szeged

Kézilabda: tízgólos sikert aratott a hazai debütáláson a MOL-Pick Szeged

2015. szeptember 5., szombat
Kézilabda: tízgólos sikert aratott a hazai debütáláson a MOL-Pick Szeged
pick_pler_mj 33

A PLER ellen játszotta első hazai mérkőzését az új idényben a MOL-Pick Szeged: Juan Carlos Pastor együttese tíz góllal múlta felül fővárosi ellenfelét.

Először a Cell-kupán szerepelt 9 csapatot köszöntötte a MOL-Pick Szeged közönsége. A fiatal kézilabdások nagy tapsot kaptak. Ezután Ludányi Márton, klubunk alapítója végezte el a kezdődobást. Balogh Zsolt góljával kezdődött a meccs, 4-0-ra elléptünk. Ellenfelünk még feljött, azonban a félidőben már 16-10 volt nekünk. - írja a

csapat hivatalos honlapja.

A második játékrész elején még szorossá tette a meccset a PLER, de egy 4-0-ás rohammal jeleztük, hogy itt nem sok esélyük lesz. Pastor mester bátra bizalmat szavazott a fiataloknak, akik gólokkal háláltak meg a lehetőséget. A vége sima 10 gólos győzelem: 36-26. Legközelebb szpetember 9-én (szerda) 18 órakor a Mezőkövesd otthonában játszunk, majd szeptember 12-én (szombat) az újonc Egert látjuk vendégül.

Férfi kézilabda NB I, 3. forduló

MOL-Pick Szeged-PLER 36-26 (16-10)

újszegedi sportcsarnok, 800 néző. Vezette: Bacs, Bóna.

MOL-Pick:

Wyszomirski - Fekete B. 2, Vranjes 3, Blazevic, Csuruvija 7/2, Thiagus Petrus 1, Bombac 3/2. Csere: Sierra (kapus), Balogh 4, Parrondo 1, Ilyés 3, Hegedüs 3, Ancsin 4, Robledo 3, Velky 1, Mindegía. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.

PLER:

Boros - Bujdosó 5, Leimeter 2, Kocsi, Bakos, Lókodi 4/1, Radjenovics 2. Csere: Kránitz (kapus), Benmiloud 5, Oláh, Nagy Sz. 5, Tóth 1, Vízler 1, Fiar 1. Vezetőedző: Hutvágner István.

Kiállítás:

8, ill. 6 perc.

Hétméteres:

4/4, ill. 2/1.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.