Sport

Labdarúgás: három büntető és négy gól - döntetlen Üllésen + FOTÓK

Labdarúgás: három büntető és négy gól - döntetlen Üllésen + FOTÓK

2015. május 3., vasárnap
Labdarúgás: három büntető és négy gól - döntetlen Üllésen + FOTÓK
ulles_szekkutas18_gs

Nem bírt egymással az Üllés és a Székkutas a megye II-es csúcsrangadón, a hazaiak már nem éllovasok, előzött a Szőreg, de elképesztően tömör az élboly.

Üllés, 150 néző
2015. május 3., 17.00
Üllési ISE
Székkutas TC
A meccs véget ért.
Játékvezető: Bán Imre * Asszisztens: Cseh Gábor, Juhász Mihály
2
-
2

Csongrád megyei II. osztály 24. forduló:

Üllési ISE - Székkutas TC 2-2 (1-1).

Üllés, 150 néző. Vezette: Bán Imre (Cseh Gábor, Juhász Mihály).

Üllés:

Bazsó J. - Kormos A., Kiss M., Cseh, Kovács S., Szél R., Buknicz, Bazsó F., Szabó G. (Kormos K. 71'), Lippai (Király 65'), Bodré (Gyuris 46'). Vezetőedző: Polgár Attila.

Székkutas:

Szabó Z. - Bujáki, Kis Á., Gilicze, Kis D., Szabó I., Borsodi (Anda 87'), Kovács R., Kovács A., Nagy D., Boér (Balogh L. 67'). Vezetőedző: Horváth Zoltán.

Gólszerzők:

Buknicz Z. (11'), Szél R. (11-esből 78'), illetve Nagy D. (2, mindkettőt 11-esből 21', 70')

Kiállítva:

Kovács S. (69'), illetve Kovács R. (77')

Online közvetítésünk:

VÉGE!
93'
Nagy Dávid lövése vágódik le, és vége a derbinek, a két remek együttes pompás meccsén igazságos az iksz.
92'
Az üllési Kiss Márió kétszer is lesen kapta a labdát, az elsőnél ellőtte, de védett a kapus.
90'
Szél Róbert vette át hosszan a labdát a jobbösszekötő helyén, ígéretes helyzetben.
89'
Elkeseredett harc folyik a győztes találatért, de jól zárnak a védelmek.
87'
Borsodi le, Anda Ádám be a kutasiaknál.
83'
Újra a székkutasiak nyomnak, nagyon haza akarják vinni a három pontot, rendkívül motiváltak. A hazai kontrákban is van persze veszély. Épp Kiss Márió végzett el szögletet balról, flipperezett a bogyó a csatárok és a védők között Szél Róbert fejese után, végül felszabadítottak a látogatók.
78'
GÓÓÓL 2-2! A jobbra mozduló kapus mellett Szél Róbert a bal alsó sarokba gurított, kiegyenlített az Üllés.
77'
TIZENEGYES harmadszor! A piros lap mellett büntető is következhet, hatalmas esély ez a hazaiaknak.
77'
KIÁLLÍTÁS! Kovács Róbert könyöklése ért piros lapot a székkutasi kapu előtt, teljesen felesleges fault volt ez az emberelőnyben lévő, vezető vendégek részéről.
71'
Szabó Gergőt hívta le az üllésiek mestere, Kormos Krisztián folytatja.
70'
GÓÓÓL 1-2! Nagy Dávid ezúttal a jobb alsót választotta, az erős, jól helyezett lövésbe csak ujjheggyel tudott beleérni Bazsó kapus, de vezet a Székkutas.
69'
KIÁLLÍTÁS! Kovács Sándort kiállította a játékvezető.
69'
TIZENEGYES ismét! Bal oldali székkutasi szöglet után a gólvonalon kezeztek az üllésiek, újabb büntető következhet.
67'
Boér helyére Balogh László érkezett a vendégeknél.
66'
Lippait Király váltotta hazai oldalon. Eközben kiegyenlítődött a csata, bármelyik kapu előtt adódhat veszély, gyors és mozgalmas a mérkőzés.
62'
Bazsó Ferenc beadását Buknicz Zoltán az ötös vonaláról, szorongatott helyzetből alig-alig bólintotta mellé. Az utóbbi percekben egyértelműen az üllésiek akarata érvényesül, sorra vezetik támadásikat. Most beszorult a Székkutas.
58'
Szép bal oldali kutasi beadást pörgetett mellé Nagy Dávid 5 méterről már a másik kapu előtt.
57'
Szél Róbert lábában maradt a hazai vezetés! A remek támadó kiugrott, megelőzte a vendégek kapusát, a kimozduló Szabó Zoltánt, eltolta mellette a lasztit, aztán mikor már csak az üres ketreccel állt szemben, túl gyorsnak bizonyult, elhagyta a bogyót, amit elcsenhetett végül egy védő.
53'
Továbbra is támadásban a vendégek! Nagy Dávid került helyzetbe, kivárt, és ezzel meg is akadt a pirosak akciója. Inkább lőnie kellett volna!
49'
32 méterről végzett el szabadrúgást a székkutasi Kis Dávid, a félmagas, jobbra tartó lasztit a sarok előtt csípte el a levegőben úszva Bazsó János.
46'
Bodrét Gyuris Máté váltotta az üllésieknél.
46'
A fekete mezese Üllés kezdte a második félidőt.
SZÜNET!
45'
Véget ért az első felvonás, mely remek játékot hozott. Mindkét együttest dicséret illeti, a Székkutas picit aktívabb volt, de a döntetlen igazságos.
40'
Szabó Imre verekedte át magát négy hazai védőn a bal szárnyon, a beadást Bazós János három támadó elől csípte el kivetődve az ötösön.
35'
Bazsó János üllési kapusnak kellett hatalmasat hárítani, ami jelzi, hogy bár a hazaiak többet birtokolják a játékszert, ígéretesek és veszélyesek a kutasi kontrák is. Ezúttal egy formás akció végén Kovács Attila került lövőhelyzetbe 18 méterről, lökete a léc alá tartott, a hálóőr azonban odaért, s szögletre tenyerelte.
30'
A változatosság kedvéért óriási székkutasi helyzetről tudunk beszámolni! Egy 40 méteres előreívelést Kovács Attila belsőzött tovább, Nagy Dávid 6 méterről lőtt, s mindenki dermedten figyelte, ahogy a laszti centikkel suhan el a bal kapufa mellett.
25'
Parázzsá vált a derbi a tizenegyes óta! Az Üllés megpróbál mezőnyfölényt kialakítani, hogy visszaszerezze a vezetést, de tartják magukat a kutasiak is. Elképesztően nagy az iram, de most már a hibák száma is nőtt, ezzel párhuzamosan a helyzeteké csökkent.
21'
GÓÓÓL 1-1! Itt az egyenlítés! Bazsó balra dőlt, Nagy Dávid a jobb felsőbe bombázott.
20'
TIZENEGYES! Egy hazaadásánál Bazsó János nem tudott felszabadítani, egy védőt talált el, Kovács Attila közbeugrott, majd elesett, a játékvezető pedig a büntetőpontra mutatott.
15'
Megduplázhatta volna előnyét a hazai csapat, egy bal oldali beadást a hosszú oldalról egyből külsővel szúrt rá Kovács Sándor, gyönyörű technikai megoldás volt, talán egy méterrel kerülte el a ketrecet.
11'
GÓÓÓL 1-0! Vezet az Üllés! Védelmi hibát követett el a Székkutas, és meg is fizetett ezért. Buknicz Zoltán maradt üresen középen, 12 méterről biztosan löbbölt a kapu jobb oldalába a balra mozduló Szabó Zoltán mellett.
9'
Jobb oldali székkutasi kontra végén tökéletesen érkezett a beadás, 8 méterről Gilicze Tamás egyből pörgetett, a kísérlet alig-alig kerülte el a kaput.
8'
Átvette a kezdeményezést az Üllés a nagy iramú, színvonalas mérkőzésen. Több lehetőség is adódott a hazaiak előtt, a legnagyobbnál Cseh Richárd totojázott kicsit, nem lőtt, a jobbnál jobb helyzetet keresett, végül Bukicz Zoltánhoz igyekezett játszani, aki elől mentettek a védők.
5'
Fölényben a vendégek, a kutasiak lábán vándorol a labda. Nagy Dávid kapott hosszú indítást, az alapvonal közelében érte utol, csinált egy cselt befelé, majd a kaput vette célba, Bazsó János nagyot védett.
1'
Megkezdődött a mérkőzés. Tiszta feketében a hazaiak, tiszta pirosban a vendégek. Nagy Dávid 16 méteres lövése száll a hazai kapu fölé rögtön az első akciónál.
16.55: Köszöntjük Önöket Üllésről! A mérkőzés Bán Imre sípszavára 17 órakor kezdődik!

A találkozó elé:

A 24. fordulót megelőzően a 43 pontos Üllés vette át a vezetést a megye II-ben az ugyancsak 43 pontos St. Mihály FC, a 42 pontos Szőreg és Bordány, valamint a 40 pontos Székkutas és Nagymágocs előtt. Elképesztően tömör tehát a mezőny! Hatalmas jelentőséggel bír az Üllés és a Székkutas vasárnapi rangadója. Az üllésiek nagyszerű formába lendültek, legutóbbi négy mérkőzésüket egyaránt megnyerték, a kutasiak viszont megtorpantak, elmúlt négy fellépésük mérlege egy siker mellett három vereség. Igazi hatpontos derbi következik, ahol a hazaiakat a visszavágás vágya is fűtheti, ugyanis ősszel 3-1-re kikaptak Borsodiéktól.

FOCIFANOK! Ezen a szép, napsütéses vasárnapon három ÉLŐ közvetítéssel jelentkezünk számotokra! Íme:Sándorfalva - Mó...

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. május 3.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.