Sport

Kilenc országból érkeznek fogathajtók Fábiánsebestyénre

Kilenc országból érkeznek fogathajtók Fábiánsebestyénre

2015. április 29., szerda
Kilenc országból érkeznek fogathajtók Fábiánsebestyénre
Fogathajtó Világkupa-forduló Fábiánsebestyénben

Kilenc ország kilencven sportolója nevezett a XXXIII. Fábiánsebestyéni Lovasnapok fogathajtó viadalára. A verseny főpróbája lesz a nyár végén ugyancsak a Kinizsi Parkban rendezendő kettes fogathajtó világbajnokságnak.

Főpróbája lesz továbbá az évről-évre megújuló Kinizsi Parknak, és alkalmas főpróbája a szervező-rendező csapatnak is. Természetesen, ott lesz a minden kategóriára (póni, egyes, kettes, négyes) kiterjedő mezőnyben az összesen 16 világbajnoki aranyéremmel büszkélkedő Lázár testvérpár - előrelátó tekintettel a vébére. Családi programok várják az érdeklődőket nagypapától a kisunokáig: játszóház és Lókötő-show, Lampionos felvonulás és kirakodóvásár, állatsimogató és koncertek, hagyományos alföldi konyha és fogatversenyek. A verseny a kétnapos díjhajtással kezdődik csütörtökön reggel 9 órakor. Szombaton a Maratonhajtást, vasárnap az Akadályhajtást rendezik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.