Sport

Labdarúgás: a Székkutas sem tudta megállítani a St. Mihály FC-t + FOTÓK

Labdarúgás: a Székkutas sem tudta megállítani a St. Mihály FC-t + FOTÓK

2014. november 1., szombat
Labdarúgás: a Székkutas sem tudta megállítani a St. Mihály FC-t + FOTÓK
szentmihaly_szekkutas32_gs

Rangadót nyert az augusztus vége óta veretlen újonc a megye II-ben, Baján Zoltán vezérletével fektetve két vállra a második helyen álló székkutasiakat.

Szeged-Szentmihály, 200 néző
2014. november 1., 13.30
St. Mihály FC
Székkutas TC
A meccs véget ért.
Játékvezető: Mészáros János •* Asszisztens: Túri Tamás, Minda Gábor
2
-
0

Labdarúgó megyei II. osztály 12. forduló:

St. Mihály FC - Székkutas TC 2-0 (1-0).

Szeged-Szentmihály, 200 néző. Vezette: Mészáros János (Túri Tamás, Minda Gábor).

St. Mihály FC:

Halász - Rabi, Rovó (Kaszab 46'), Gantner, Simon, Baján, Szőri, Mangó, Hágelmann (Kozma 68'), Olajos (Nagypál 46'), Répás. Játékos-edző: Halász Krisztián.

Székkutas:

Dragomér - Kis Á., Kis D., Mátyus, Hatfaludy, Szabó L., Nagy D., Boér, Vági, Balogh L., Borsodi. Vezetőedző: Nagy István.

Gólszerzők:

Baján Z. (34'), Répás S. (56')

Kiállítva:

Mátyus R. (75')

Online közvetítésünk:

VÉGE!
91'
Kétgólos szentmihályi sikerrel ért véget a megye II. remek rangadója.
90'
Simon István bombája 30 centivel szállt fölé, majd a remekül játszó kapitányt, Bajánt Duranyik váltotta a hazaiaknál. Az első gól szerzőjét vastaps kísérte le a pályáról.
88'
Ahogy telik az idő, úgy szállnak el a vendégek reményei, ez meglátszik a játék képén. A hazaiak sem erőltetik már igazán, így jelentősen csökkent az iram. Az emberelőnyben futballozó szentmihályiak labdatartásra rendezkedtek be.
85'
Baján Zoltán is megadhatta volna a kegyelemdöfést, de nem tette. Üres területen kapott nagyszerű labdát Mangó, beadása üresen találta Bajánt, kinek 5 méteres látványos fejesét hatalmas bravúrral védte az elfekvő Dragomér. Mind a csatár, mind a kapus vastapsot kapott!
81'
Mangó Ferenc bal oldali beadását elsőre kifejelték a védők, majd Mangó ismételt, a hosszún Kaszab Zsoltot találta meg, aki ügyesen bólintott visszafelé, át a kapuson, de a felső léc fölött hagyta el végül a labda a játékteret.
77'
A kiállítás a hazaiakat zavarta meg meglepő módon, Borsodi Szabolcs és Nagy Dávid révén több veszélyes támadást is vezettek a fekete mezesek.
75'
KIÁLLÍTÁS! Hátulról elkövetett durva szabálytalanság, villant a piros lap, tíz főre fogyatkoztak a vendégek, Mátyus Rolandot küldte le a spori.
74'
Eldönthette volna a mérkőzést Simon Istvánt, aki a jobb oldalon szépen fordult le, egyedül tört kapura, lövését viszont elképesztő bravúrral hárítani tudta Dragomér.
69'
Újabb szentmihályi csere: Kozma György váltotta Hágelmannt. Ezt követően Mangó Ferenc és Dragomér Ákos kapus indult egyszerre egy labdára, Mangó érte el előbb fejjel, kapura csúsztatta, de a visszafutó vendégvédők végül tisztáztak.
65'
Baján Zoltán az egyik oldalon veszélyeztet rendre, a másik oldalon Balogh László viszi a prímet. Több jobb oldali hazai beadást láthattunk az elmúlt percekben, ezek azonban mélyre sikerültek, mint most Nagypál Zoltáné...
61'
Jönnek előre a székkutasiak, nem adták fel, és miért is adták volna! Nagy Dávid remekül ment elé a jobb oldalon, három ellenfélen is túljutott, majd a negyedik védő, a rutinos Rabi György állította meg.
56'
GÓÓÓL 2-0! Megduplázta az előnyét a Szentmihály! Mangó Ferenc jobbról egyedül vezette a kapura a labdát, önzetlenül Répás Sándor elé tálalt, aki 7 méterről az üres kapuba továbbított. A vendégek lest reklamáltak, összetűzésbe keveredtek a játékvezetővel. Innentől kezdve nem lesz egyszerű pontot szereznie a Székkutasnak, hatalmas hajrára lesz szükség az egyenlítéshez.
54'
Kiegyenlítődött a játék, sőt, egy-két ígéretes akciót is vezetett most a hazai gárda. Mangó Ferenc az imént jól kanyarított középre, a berobbanó csatárok elől éppen csak ki tudták vágni a bogyót a fekete mezes védők.
50'
Az egyenlítésért támadott a félidő elején a Székkutas, három szöglet jelezte komoly szándékát. A másik oldalon ezután Hágelmann Tamás kapott nagyszerű szöktetést, előtt érte el a labdát, mint a kapus, de végül kisodródott, így odalett a lehetőség.
46'
A székkutasiak kezdték a második félidőt. Olajost és Rovót Nagypál, illetve Kaszab váltotta a szünetben a hazaiaknál.
SZÜNET!
45'
Óriási székkutasi helyzet a végére, egy picit hosszan szöktette magát Boér Zsolt, így Halász felszedhette előle a lasztit. Ezt követően a játékvezető véget is vetett az első felvonásnak, mely hatalmas küzdelmet, jó iramot és egy hazai találatot hozott.
43'
Változatos és kemény a játék, de a kapuk ebben a periódusban nem forognak veszélyben.
39'
A székkutasiak nagy lendülettel vetették támadásba magukat a bekapott gólt követően. Hatalmas a harc, keményen küzd mindkét csapat, sok a kakaskodás és a reklamálás, nincs egyszerű helyzetben a játékvezető.
34'
GÓÓÓL 1-0! Vezet a Szentmihály! Simon István játszotta meg Baján Zoltánt, aki pompás lövést zúdított a jobb alsóba, Dragomér kapus lábbal nem ért oda.
33'
Újra a vendégek kezdtek dominálni a labdabirtoklásban, de mégis a hazaiak előtt adódott helyzet a jó iramú és küzdelmes mérkőzésen. Baján ugratta ki Hágelmann Tamást, aki előtt az ötösnél felpattant a labda, így fölé tudott csak helyezni.
28'
Az elmúlt percekben átvette az irányítást az újonc együttes. Olajos Csaba 18 méteres kísérletét jegyezhettük fel, ezt szépen fogta Dragomér Ákos. Majd két szögletet is rúghattak a szentmihályiak, mire végül felszabadítottak a fekete mezesek. Egyelőre érintetlenek a hálók a rangadón.
23'
Boér Zsolt kapta a meccs első sárgáját.
22'
Felpörögtek az események, mindkét oldalon kimaradt egy-egy komoly lehetőség. Előbb Rovó Tamás, Mangó Ferenc, Balán Zoltán kombináció után Répás Sándort talált meg egy remek beadás a vendégek ketrece előtt, ő azonban fölé bólintott. Odaát aztán a székkutasiak támadója az ötös sarkáról a felső lécre lőtt, majd a kipattanó Boér Zsolthoz került, aki közelről fölé bombázott.
17'
Olajos Csaba szerelt az előbb gyönyörűen, a vendégek szabálytalanságot reklamáltak, de a labdát találta el a hazai futballista. Egyébiránt jobbára a székkutasiak támadnak, az ő akaratuk érvényesül inkább.
15'
A székkutasi Balogh László 20 méterről kapásból tüzelt, Halász Krisztián szépen fogta a löketet.
10'
Egy hosszú ívelés után Halász Krisztiánnak kellett ügyesen elcsípnie a lasztit a székkutasiak elől. Nem volt könnyű dolga, még bele is ért az egyik támadó, de a kapus - játékos-edző biztosan oldotta meg a feladatot.
9'
A székkutasi Nagy Dávid gyorsnak tűnik, egy falszabadítás után lecsapott a labdára, kicselezett egy hazai védőt, Szőri Zsolt a tizenhatoson belül állította meg pompás becsúszással. Nem sokkal ezután a szentmihályiak is veszélyeztettek, Mangó Ferenc 35 méteres, életerős szabadrúgása alig szállt mellé.
5'
Kiegyenlített játékot láthat eddig a közönség, egy-egy szögletet végzett el a két csapat, a védelmeknek sikerült felszabadítaniuk. E pillanatban a hazaiak térfelén vándorol a játékszer, ám jól zár a piros-sárga retesz, a feketék nem tudnak a tizenhatoson belülre jutni.
1'
A hazaiak hozták játékba a labdát.
13.20: A második helyen tanyázó Székkutas szeptember 20-a óta nem kapott ki, azóta négy győzelem mellett csak egy meccset adott döntetlenre. Az újonc Szentmihály még ennél is jobb sorozatot fut, első három találkozóját ugyan elveszítette, de augusztus 30-a óta hat győzelem és két iksz szerepel a neve mellett. 13.15: Köszöntjük Önöket Szentmihályról! Piros-sárga csíkos felsőben, piros nadrágban és sportszárban a hazai együttes, tiszta feketében a vendégek. Negyed óra múlva kezdünk. A mérkőzés Mészáros János sípjelére 13.30-kor kezdődik.

A találkozó elé:

A megyei II. osztály tabelláját a 12. forduló előtt 30 ponttal vezeti a Szőreg a 25 pontos Székkutas előtt. A harmadik Bordány 20 pontos, és az újonc St. Mihály FC is remekül szerepel, 20 pontjával jelenleg a negyedik. Vérbeli rangadóra kerül tehát sor Szentmihályon!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.