Sport

Együtt ünnepelt a négyéves SZTE EHÖK SE + FOTÓK

Együtt ünnepelt a négyéves SZTE EHÖK SE + FOTÓK

2013. április 25., csütörtök
Együtt ünnepelt a négyéves SZTE EHÖK SE + FOTÓK
szteehokse_szuletesnap_13_gs

Kerekasztal-beszélgetéssel és Kowalsky meg a Vega koncerttel ünnepelte 4. születésnapját az SZTE EHÖK SE a JATE Klubban csütörtök este.

Az est bevezetőjeként

Ament Balázs

, az SZTE EHÖK SE titkára köszöntőjében méltatta a jelenleg már 11 szakosztályt összefogó sportegyesület évről évre egyre jelentősebb eredményeit, fejlődését. Kiemelte, hogy a számos szegedi sportszerveződés közül a sportágak legszélesebb spektrumát ezen egyetemi szervezet fogja össze az olyan hagyományos látványsportágaktól kezdve mint a vízilabda, röplabda, kézilabda, labdarúgás (futsal), az olyan kevésbé közismertekkel bezárólag mint a floorball, a cheerlvagy a grappling. Ament Balázs hangsúlyozta, a SZTE EHÖK SE Fitness Klubjának 2011-es megnyitásával ugrásszerűen megnőtt az egyesület tagjainak száma, amely mára, a 4. születésnapra már eléri a kétezer főt. A köszöntőt követően állófogadás várta a megjelent vendégeket, majd kerekasztal-beszélgetés keretében vitatta meg az egyetemi sport jelenét és jövőjét, valamint a fiatalok és az egyetemisták sporthoz való viszonyát

TrényinéRákócziZsuzsanna

, az Egyetemi Sportközpont vezetője,

Boros­-GyevinéSziklaiAndrea

sportközpontvezető-helyettes,

Páder Zsófia

és

Bondor Tamás

a női, illetve férfi röplabdaszakosztály vezetői - előbbi már NB II-es bajnok utóbbi pedig nagy harcban áll az elsőségért -,

Major Levente

az OB I/B-s tagságért harcban álló férfi vízilabdacsapata szakosztályvezetője és edzője, továbbá az egyesület elnöke,

Szigili Andrea

és moderátorként a korábbi OB I-es vízilabdázó

Hegedűs Renáta

, a szakosztályok koordinátora. A mintegy háromnegyedórás kerekasztal-beszélgetést követően jöhetett a szórakozás, amelyről a Kowalsky meg a Vega gondoskodott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.