Sport

Labdarúgás: összefogtak a Mórahalom ellen a Pest megyeiek?

Labdarúgás: összefogtak a Mórahalom ellen a Pest megyeiek?

2013. március 29., péntek
Labdarúgás: összefogtak a Mórahalom ellen a Pest megyeiek?

Szombaton Tökölön lépett volna pályára a Mórahalom az NB III Alföld csoportjában. Azért csak volna, mert a találkozót elhalasztják - a Mórahalom edzője szerint a Pest megyei csapatok összejátszása van a háttérben.

"Úgy gondolom, hogy az eltiltások és a hiányzások miatti manipulációk áldozataivá váltunk" - közölte a halasztás okát firtató kérdésünkre

Csák Zoltán

, a Mórahalom VSE vezetőedzője. "Ha Vecsésen, 20-30 kilométerrel odébb lehet meccset rendezni, akkor Tökölön is. Azonban mivel Tököl utáni ellenfelünk, a Soroksár vezetőségét rokoni szálak kötik össze a tököliekével, így magam részéről érdekérvényesítésre gyanakszom, nem beszélve arról, hogy a Tökölnek is több hiányzója van, jól jön nekik a halasztás. Mi

Magyar György, Gahwagi Nebil

és

Kovács Krisztián

nélkül is szerettük volna mindenféleképpen lejátszani a meccset, hogy a következő fordulóban, a Soroksár ellen teljes, legerősebb keretünkkel tudjunk felállni, ám ez a halasztás keresztülhúzta számításainkat, így épp a Soroksár ellen lesznek hiányzóink, akiket pótolnunk kell" - fakadt ki a mórahalmi tréner, hozzátéve, hogy a körülmények ilyetén alakulása nagyon hátrányosan érinti csapatát a bennmaradásért folytatott harcban, és rendkívül igazságtalannak érzi a döntést. A homokháti egységnél egyébként Magyar György sárga lapok, Gahwagi Nebil megkérdőjelezhető jogosságú kiállítása miatt kényszerül kihagyni soronkövetkező bajnokijukat, amelynek pótlása április 17-én lesz. A halasztásból kifolyólag az eltiltottak az április 6-i, Soroksár elleni hazai meccset kényszerülnek kihagyni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.