Sport

Labdarúgás: vereséggel kezdte a Székkutas

Labdarúgás: vereséggel kezdte a Székkutas

2013. február 3., vasárnap
Labdarúgás: vereséggel kezdte a Székkutas

Szombaton este a HFC vegyes csapata ellen játszotta első felkészülési találkozóját a Székkutas TC megyei II. osztályban szereplő labdarúgó-együttese.

A kutasiakhoz Tótkomlósról visszatért a télen

Hadfaludy László

, míg

Berta Gergelyt

és a HFC-ben éveken át csiszolódott

Török Rolandot

Nagymágocsról igazolták le. A vásárhelyi találkozón Hadfaludy a védelem oszlopának bizonyult, Berta Gergely bemutatkozása balszerencsésre sikerült, hiszen öngólt vétett, míg Török Roland nem lépett pályára. A községi csapat vázát még mindig az egykoron magasabb osztályt is megjárt labdarúgók – többek között

Borsodi Szabolcs, Balogh László

és

Katona Zsolt

– alkotják, de az idő rajtuk is múlik, ami – nem megsértve őket, de – egyre inkább játékukon is érződik. Szükség lenne minél több fiatal beépítésére, mint ahogy a kapuskérdés sem látszik megoldottnak, hiszen ha

Lipcsei

bajnoki mérkőzéseken is megengedi magának azt az alpári stílust, amelyet a szombat esti edzőmérkőzésen megengedett, akkor gyakran jut neki bőven az öltözői meleg vízből, miközben csapattársai megfogyatkozva küzdenek az ellenfelükkel. A mérkőzésen érződött, hogy a vásárhelyi fiatalok lényegesen előrébb tartanak a felkészülésben, nagyrészt az ő akaratuk érvényesült, és úgy nyertek két góllal, hogy közben egy büntetőt is kihagytak.

Felkészülési labdarúgó-mérkőzés:

Hódmezővásárhelyi FC vegyes – Székkutas TC 2-0 (1-0).

Felkészülési mérkőzés. Hódmezővásárhely.

HFC vegyes:

Gábor V. – Szabó Márk Ferenc, Nagy Á., Szentirmai, Jesenszki – Muzsik, Király D. Paczuk P., Molnár Zs. – Hanga, Borbély. Csere: Nagyistván (kapus), Brezovai, Dezső V., Papós, Lukács. Edző: Rostás Károly.

Székkutas:

Lipcsei – Nagy Sz., Nalesnyik, Hatfaludy, Berta G. – Forrai L., Kovács A., Iványi – Katona, Borsodi, Sipos. Csere: Balogh L., Forrai T., Tóth R. Edző: Nagy István.

Góllövők:

Berta G. (öngól) és Lukács T.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.