Sport

A Yoko sikerei a semi-contact magyar bajnokságon

A Yoko sikerei a semi-contact magyar bajnokságon

2010. május 31., hétfő
A Yoko sikerei a semi-contact magyar bajnokságon

Május 29-én, szombaton zajlott le a Felnőtt I. osztályú Semi-Contact Magyar Bajnokság döntője Csepelen, a II. Rákóczi F. Általános Iskola tornacsarnokában viszonylag kis létszámmal, 46 fő részvételével, mivel a meghívásos versenyre csak a 2010-es felnőtt semi-contact ranglistában szereplők megszerzett pontszámai alapján az első négy legtöbb pontszámot szerzett versenyző nevezhetett.

A Yoko Kick-box Team Szabadidő és Sportegyesületet

Busa Andrea, Haska Szabolcs, Pál Anita

és

Varga Zsolt

képviselte. Mind a négyük legfőbb ellenfelének a Király Team csapata bizonyult. Busa Andi a tőle megszokott koncentrációval teljesített a páston. Nagy összpontosításra is volt szüksége ahhoz, hogy junior korosztályos létére eredményesen mérettethessen meg a felnőttek világában. A döntőben a világ egyik legjobbjával, a Király Teamből

Szendrei Barbarával

került össze, akit rendkívül szoros küzdelemben sikerült legyőznie, így elnyerte a felnőtt országos bajnoki címet. Pál Anita az előző hétvégén, a Szegeden megrendezett kick-box világkupán szerzett sérülése ellenére vállalta a küzdelmet. Végig nagyon óvatosan dolgozott vigyázva sérült térdére, ez azonban csak a második hely megszerzéséhez volt elegendő. Haska Szabinak a döntőbe jutásért

Iványi Gáborral

kellett szembe néznie. Sajnos nem sikerült felvennie ellenfele ritmusát, így meg kellett elégednie a 4. hely megszerzésével. Nagyon szoros meccset vívott Varga Zsolt is. Az egész küzdelem alatt fej-fej mellett haladt ellenfelével, de végül egy ponttal kikapott. A dobogó harmadik helyén fejezte be a 2010-es magyar bajnokságot.

Eredmények:

- 60 kg: 1. hely Busa Andrea + 70 kg: 2. hely Pál Anita - 69 kg: 4. hely Haska Szabolcs - 94 kg: 3. hely Varga Zsolt

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.