Szeret Ön is sütni-főzni? Tud egy jó receptet, és szívesen megosztaná másokkal? Legyen Ön is receptbajnokaink egyike!
Eleink – a XVIII. századtól – bőséges vacsorával ünnepelték meg, hogy a téli hónapokban is lesz hús a család asztalán. A disznóvágás azt jelentette, hogy nem kell félni az éhségtől, jut majd elegendő sonka, szalonna, kolbász. A sertés tehát a bőség jelképe volt. Magyarországon még mindig sokan tartanak hízót, a sertéshús fogyasztása – hiába az ellenpropaganda – vidéken alig-alig csökkent. Jellemzően karácsonyvárás időszakától február végéig tart a házi disznóvágások ideje. Ön miféle disznótoros finomságokat készít? Milyen kóstolót küld barátainak, rokonainak? A receptbeküldők ebben a hónapban kategóriák nélkül versenyezhetnek. A legötletesebb és ízesebb receptek beküldői között értékes szakácskönyveket osztunk ki. A pályázatokat pontos név, lakcím, telefonszám feltüntetésével a
email címre vagy postai úton a Déli Szó magazin szerkesztőségéhez lehet beküldeni, az alábbi címre: 6725 Szeged, Szentháromság u. 77.
Beküldési határidő:
2011. február 14. (hétfő, este 24 óráig).
Eredményhirdetés:
2011. február 18.
A receptverseny szabályai:
1.) A pályázatra olyan saját receptekkel lehet jelentkezni, amelyek elkészítése a hónap témájához kötődik. 2.) Egy beküldő több recepttel is nevezhet, és akár minden kategóriában. Ez által növelheti esélyét az ajándékok elnyeréséhez. 3.) A recepteket a következő módon kell beküldeni: pontos hozzávalók megadása, az elkészítés menetének részletes ismertetése, hőfokok. 4.) A receptek a pályázat lezárását követően bekerülnek Szerkesztőségünk nagy recepttárába, ahonnan gourmand munkatársaink kiválasztják a nyerteseket. A legjobb receptek ezután felkerülnek a SZEGEDma.hu internetes hírportál A hét receptje menüpontjába. 5.) A nyerteseket postai úton, illetve telefonon értesítjük, valamint nevüket a www.szegedma.hu oldalon A hét receptje menüpontban lehet megtekinteni. 6.) A pályázók nevezéskor elfogadják, hogy a beküldött recepteket a Déli Szó magazin, és a SZEGEDma.hu a továbbiakban saját tartalmaként kezeli, és azok szerzői jogait a beküldőtől független módon gyakorolja. Szerkesztőségünk ugyanakkor semmilyen felelősséget nem vállal a receptek származásáért.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.