Politika

Koncz Zsófia az új családokért felelős államtitkár

Koncz Zsófia az új családokért felelős államtitkár

Hankó Balázs javaslatára, Sulyok Tamás nevezte ki

3 órája
Koncz Zsófia az új családokért felelős államtitkár

Új államtitkárokkal erősít a Kulturális és Innovációs Minisztérium augusztus elsejétől: Hankó Balázs miniszter javaslatára Sulyok Tamás köztársasági elnök Koncz Zsófia országgyűlési képviselőt családokért felelős államtitkárnak nevezte ki - közölte a tárca.

 

Koncz Zsófia az elmúlt években miniszterhelyettesként dolgozott előbb a Technológiai és Ipari Minisztériumban, majd az Energiaügyi Minisztériumban. Munkájára, széleskörű tapasztalatára a családtámogatások további egyszerűsítésének és bővítésének előkészítésében számít Hankó Balázs

- olvasható a minisztérium közleményében.

Mint írták, a területért korábban felelős Hornung Ágnes az otthonteremtés finanszírozásához kapcsolódó pénzügyi folyamatok szabályozásának felülvizsgálatáért és egyszerűsítéséért, valamint a lakossági állampapír-stratégia megújításának koordinációjáért felelős kormánybiztosként folytatja munkáját.

A Kulturális és Innovációs Minisztérium közigazgatási államtitkára Ujsághy György lesz, aki több mint egy évtizede több tárcánál vezetőként látott el jogi, koordinációs és irányítói feladatokat. Jogi és koordinációs helyettes államtitkárként Halász Zsolt csatlakozik hozzá.

Anyaként nagyon jól tudom, hogy a gyermekek mennyi örömet, mennyi felejthetetlen pillanatot adnak, viszont nem szabad megfeledkeznünk a mindennapi kihívásokról, feladatokról sem. Hankó Balázs miniszter úrral azért fogunk dolgozni, hogy minden támogatást megadjunk a magyar családoknak azért, hogy ezt a csodát minél többen átélhessék

- fogalmazott közösségi oldalán Koncz Zsófia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.