Politika

Orbán Viktor megérkezett Tusnàdfürdőre (Videó)

Orbán Viktor megérkezett Tusnàdfürdőre (Videó)

A miniszterelnök a közösségi oldalán jelentkezett.

4 órája
Fotó: Facebook/ Orbán Viktor
Orbán Viktor megérkezett Tusnàdfürdőre (Videó)

Orbán Viktor megérkezett Erdélybe, Tusnádfürdőre, ahol huszáros fogadtatásban volt része – számolt be róla a miniszterelnök a közösségi oldalán, az érkezésről pedig videófelvételt is közölt.

Fotó: Facebook/ Orbán Viktor. 

 

A kormányfőt a helyi hagyományörzők fogadták teljes huszárpompába öltözve, és a jókívánság-áradatot követően bejelentették, hogy Orbán Viktort körük tiszteletbeli tagjuknak fogadják.

 

Fontos hétvége előtt állunk

Most szombaton 33. alkalommal tart beszédet Orbán Viktor a Bálványosi Nyári Szabadegyetemen. A magyar miniszterelnök e megszólalásai a magyar politikai élet legnagyobb hatású témakijelölő beszédei, az itt megfogalmazott gondolatok jelentik a kormányzás intellektuális kereteit, illetve meghatározzák a stratégiai horizontot a magyar jobboldal számára. De viszonyítási pontot jelentenek az európai, sőt legújabban az amerikai politikai közegben is. 

 


(Forrás: Magyar Nemzet)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.