Politika

Így vigyáztak a mesterlövészek Orbán Viktorra Tusványoson (Videó)

Így vigyáztak a mesterlövészek Orbán Viktorra Tusványoson (Videó)

A rendőri jelenlét nem volt feltűnő, de biztonságát maximálisan biztosították.

4 órája
Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
Így vigyáztak a mesterlövészek Orbán Viktorra Tusványoson (Videó)

Fokozott biztonsági intézkedésekkel felügyelték a miniszterelnököt a  33. Tusványoson, Orbán Viktor védelmét kommandósok és mesterlövészek biztosították – hívta fel a figyelmet a Mandiner.

NÉMETH Zsolt; TÕKÉS László; ORBÁN Viktor
Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán. Tusványos - 33. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor - Orbán Viktor előadása

 

Mint írták, a kormányfő beszéde alatt a rendőri jelenlét nem volt feltűnő, de biztonságát maximálisan biztosították, mint ahogy az RTL videóján is látható.

A magaslatokon mesterlövészek és távcsöves megfigyelők figyelték a területet, míg a földön golyóálló mellényben és fegyverrel felszerelt rendőrök voltak jelen. Emlékezetes, a közelmúltban több politikai vezető ellen követtek el merényletet, köztük Szlovákia miniszterelnöke, Robert Fico, és az egykori amerikai elnök, Donald Trump is támadás áldozata lett.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.