Politika

Orbán Viktor: egy szavazat a Fideszre, egy szavazat a békére (Videó!)

Orbán Viktor: egy szavazat a Fideszre, egy szavazat a békére (Videó!)

A miniszterelnök kiemelte, ebből a háborúból ki kell maradnunk!

Kovács György
2024. május 13., hétfő
Orbán Viktor: egy szavazat a Fideszre, egy szavazat a békére (Videó!)

Önök is tudják, hogy még egyetlen világháború sem kezdődött úgy, hogy bejelentették, hogy ez a világháború - fogalmazott Orbán Viktor miniszterelnök a közösségi oldalára feltöltött videóban.

Minden háború egy lokális háborúval kezdődött. És most is így áll a helyzet. Egy orosz–ukrán háborúról beszélünk, de nem tudjuk, hogy ez nem előhangja-e egy későbbi nagyobb háborúnak

- hívta fel a figyelmet a miniszterelnök. Hozzátette, Az európai vezetők, amiket mondanak, amire készülnek, abban lehet érezni, hogy egy háború előszele járja be Európát. 

És ha nem tudjuk megállítani ezt a háborús hangulatot, ha nem tudjuk megüzenni Brüsszelbe is, meg a saját nemzeti kormányainknak is mindenhol Európában, hogy az emberek nem akarnak háborút, akkor bele tudnak sodródni. És miután Magyarországon a helyzet úgy áll, hogy külföldről fizetik az egész baloldalt, hogyha az európai választáson ők megerősödnek, az megnöveli a háborús veszélyt Magyarországon is

- szögezte le a kormányfő. 

A mi álláspontunk világos, mi a béke oldalán állunk

- zárta gondolatait Orbán Viktor.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.