Politika

Menczer Tamás: önök ezt az országot egyszer már tönkretették

Menczer Tamás: önök ezt az országot egyszer már tönkretették

2024. május 1., szerda
Menczer Tamás: önök ezt az országot egyszer már tönkretették

Önök ezt az országot egyszer már tönkretették - így reagált Menczer Tamás, a Fidesz kommunikációs igazgatója szerdán Facebook-oldalán közzétett videóüzenetében arra, hogy Gyurcsány Ferenc felesége azt mondta: majd az ő kormánya visszaállítja Magyarországon a munka becsületét, majd ők tisztességes nyugdíjakat és béreket fizetnek.

 

A politika tapasztalati műfaj. Pontosan tudjuk, hogy önök ezt az országot egyszer már tönkretették, nem visszaállították a munka becsületét, hanem a magyarok tömegeit lökték a munkanélküliségbe. Önök nem tisztességes nyugdíjat fizettek, hanem elvettek egyhavi nyugdíjat az idős emberektől, és annak nem tisztességes béreket fizettek, hanem elvettek egyhavi bért az emberektől - mondta a Fidesz politikusa.

Emlékeztetett arra, hogy ezzel szemben az Orbán-kormány egymillió munkahelyet teremtett. Visszaadtuk és meg is védtük az önök által elvett 13. havi nyugdíjat, és ma már a minimálbér több, mint az önök idején az átlagbér volt - mondta. Családtámogatási programjaikról azt mondta: világszinten is egyedülállóak.

Önök tönkretették már ezt az országot, újra tönkretennék, önök belevinnének bennünket a háborúba. Önök háborúpártiak, mi azonban békepártiak vagyunk, ezért megőrizzük és megóvjuk Magyarország békéjét és biztonságát - fogalmazott Menczer Tamás.

Az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében a Fidesz kommunikációs igazgatója szavait Gyurcsány Ferenc feleségének címezve azt írta, van egy javaslata a számára: "csütörtökön 14 órára megyek a Mandinerbe egy podcastba, beszélni Magyarországról és Európáról. Ha ön nem gyáva, jöjjön el, vagy küldje el az egyik szárnysegédjét, Molnár Csabát is szeretettel várom 14 órára a Mandinerbe, csütörtökön. Én ott leszek."

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.