Politika

Cseh Katalin belezavarodott saját mondandójába (Videó)

Cseh Katalin belezavarodott saját mondandójába (Videó)

Továbbra is büszke rá, hogy gátolják hazánk uniós forrásait

Kovács György
2024. május 1., szerda
Cseh Katalin belezavarodott saját mondandójába (Videó)

A momentumos képviselő, Cseh Katalin - aki a napokban Szegeden égett be azzal, hogy utcafóruma érdeklődés hiányában elmaradt - továbbra is azzal büszkélkedik, hogyan próbálja gátolni a hazánkba érkező uniós forrásokat. Amikor Cseh Katalint kérdezte erről a Magyar Nemzet, a képviselő belezavarodott a mondanivalójába.

Büszke vagyok arra, hogy ezek a fejlesztések már most megvalósulófélben vannak számos kerületben és számos budapesti városban és ööö…számos… ezt fogják bevágni, ugye hogy ezt fogják bevágni?

– így zavarodott bele Cseh Katalin saját mondandójába, amikor a Magyar Nemzet arról kérdezte, nem érzik-e visszásnak, hogy az uniós források visszatartásáért kampányolnak. 

A Momentum ugyanis büszkén kampányol azzal, hogy sokat lobbiztak azért, hogy – legalábbis állításuk szerint – az uniós források a megfelelő helyekre kerüljenek. A Momentum EP-képviselője egyébként meg is erősítette a Magyar Nemzetnek, nagyon büszke arra, hogy állítása szerint elérték, hogy uniós források a kormányt megkerülve jutnak el bizonyos helyekre.

Ez azért is érdekes, mert a Momentum elfelejtette megemlíteni, hogy a közelmúltban több helyszínen is házkutatást tartott a Cseh Katalin nevéhez köthető uniós botránnyal összefüggésben a hatóság. Az ügyben a NAV költségvetési csalás gyanújával nyomoz és az elmúlt években már két gyanúsítottat is kihallgattak.

Donáth Anna és Cseh Katalin arra büszke, hogy a saját hazájuk ellen áskálódnak”

- fogalmazott Deutsch Tamás az üggyel kapcsolatban a Magyar Nemzetnek.

A Fidesz EP-listavezetője szerint az említett képviselők ócska, hazug tákolmányok és ostoba állítások jegyében nem kevesebbet kezdeményeztek, mint hogy a komoly, de végül eredményes tárgyalásokat követően a Magyarország által elérhető tízmilliárd eurónyi uniós forrást újra vegyék el hazánktól. A politikus kitért arra is, hogy Cseh Katalin meglátása szerint a magyar Eva Kaili, hiszen a fent említett céges botrányban megközelítőleg ötmilliárd forintnyi forráshoz jutottak hozzá csalárd módon, és ezért a korrupciógyanús ügyben büntetőeljárás folyik. Deutsch Tamás szerint az unió legsúlyosabb korrupciós ügyében érintett Eva Kaili ministránslány Cseh Katalinhoz képest.


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.