Politika

Orbán Viktor: Örülünk, hogy még szabad beszélnünk Brüsszelben (videó)

Orbán Viktor: Örülünk, hogy még szabad beszélnünk Brüsszelben (videó)

Európa ma a szabadság és az elnyomás határmezsgyéjén ellensúlyoz

2024. április 17., szerda
Orbán Viktor: Örülünk, hogy még szabad beszélnünk Brüsszelben (videó)

Minket a kommunisták sem tudtak betiltani, és a brüsszeli bürokraták sem fognak!  - írta Facebook bejegyzésében a miniszterelnök.

Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán


Orbán Viktor miniszterelnök a X-oldalán számolt be a brüsszeli NatCon konferencia második napjáról, amelyen Mateusz Morawiecki egykori lengyel kormányfővel együtt szólalt fel. A magyar kormányfőt a rendezvény helyszíne előtt újságírók hada fogadta. 

Orbán Viktor a Hír TV riporterének elmondta, hogy 

a legfontosabb dolgok a szabadság, a család és a béke.

Majd azzal folytatta, hogy a migrációellenes és békepárti konferencia egy szimbolikus esemény, amely „jól írja le Európa helyzetét. 

Európa ma a szabadság és az elnyomás határmezsgyéjén ellensúlyoz.

 

„Örülünk, hogy még szabad beszélnünk Brüsszelben”

Majd a rendezvény körüli botrányra célozva, elmondta, hogy „olyan ez mint a ’80-as években, a ’80-as évek végén Magyarországon, ahol a szabadság erői és az elnyomás erői viaskodnak egymással. Örülünk, hogy még szabad beszélnünk Brüsszelben” – hangzott el a felvételen, melyhez a kormányfő azt írta kísérőszövegként:

A vonatkozó bejegyzést alább tekintheti meg:

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.