Politika

Fidesz: Gyurcsányék semmit sem tettek a gyermekek védelme érdekében

Fidesz: Gyurcsányék semmit sem tettek a gyermekek védelme érdekében

2024. március 6., szerda
Fidesz: Gyurcsányék semmit sem tettek a gyermekek védelme érdekében

A Fidesz közleményében reagált a DK árnyékkormányinfójára.

 

 

A dollárbaloldal a Fidesz-KDNP kormányzása óta egyetlen gyermekvédelmi intézkedést sem szavazott meg, és még Brüsszelben is a magyar gyermekvédelmi intézkedéseket támadták. Gyurcsányék nem támogatták a pedofil-nyilvántartás létrehozását, a gyermekpornográfia elleni javaslatokat, azt sem, hogy a szexuális bűncselekmények nem évülhetnek el, illetve, hogy a pedofilok neveléssel kapcsolatos munkát se végezhessenek.

 Gyurcsányék 2022-ben még a gyermekvédelmi népszavazást sem támogatták, és inkább arra buzdították az embereket, hogy ne vegyenek részt rajta.

Ahogy a közleményben írták: a Fidesz-KDNP kormány számára viszont sohasem volt kérdés a pedofília ügye, és ellentétben a dollárbaloldallal mindent megtesz a gyermekek védelmében. 2010-ben 81 pedofil bűnöző volt börtönben, míg 2024-ben 663-an vannak börtönben, azaz ma nyolcszor annyi pedofil van börtönben, mint 2010-ben. 

Ma sokkal erősebb a magyar gyermekvédelmi rendszer, és az abban dolgozók fizetése is magasabb, mint Gyurcsányék kormányzása idején. Nekünk mindennél fontosabb a gyermekeink védelme, a pedofiloknak pedig nincs és nem is lesz kegyelem

- fogalmazták meg.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.