Politika

Szembejött a valóság Mihálik Edvinnel

Szembejött a valóság Mihálik Edvinnel

2022. október 20., csütörtök
Szembejött a valóság Mihálik Edvinnel

A zöld tanácsnok szerdán arról posztolt Facebook-oldalán, hogy Gelencsér Ferenccel a Momentum elnökével – aki nemrégiben Nyilas kifejezést használva buzdított a közösségi médiában – Botka Lászlónál járt, akivel a következő időszak legfontosabb politikai kérdéseiről egyeztetett.

A jelek szerint Mihálik követői sem nézik már jó szemmel, hogy képviselőjük elsősorban nem a saját körzetét érintő problémákkal foglalkozik, hanem az országos politika irányába húz. Az egyik hozzászóló szembesítette a fiatal politikust, hogy miközben ő a városházán egyeztet, szeméthegyek tornyosulnak Odessza városrészben, ráadásul a közterületi padokat rendszerint kisajátítják a hajléktalanok.

A megjegyzést nem hagyhatta szó nélkül Mihálik, aki kínos magyarázkodásba kezdett, egyúttal elismerve, hogy komoly problémákkal küzdenek a választókerületben.

Az eset kapcsán megkérdeztük Német Ferenc fideszes önkormányzati képviselőt, aki lapunknak elmondta, Mihálik Edvin csupán pár száz méterre lakik a Máltai Szeretetszolgálat épületétől, ahol a legtöbbször azok az ittas hajléktalanok hangoskodnak, akik nem mehetnek be a menekültszállóra.

Szinte lehetetlen a hajléktalanoktól a közterületen tartózkodni! Névre szóló padjaik vannak, kisajátították a legtöbbet. Ott zajlik mindez Mihálik orra előtt, mégsem foglalkozik a problémával.

– jegyezte meg a képviselő.

Német Ferenc hozzátette, az újszegedieknek elegük van a határ felől érkező migránsokból is, de szerinte Mihálik álproblémának tartja a migrációt, ezért nem foglalkozik vele.

A kormánypárti képviselő emlékeztetett, a zöld tanácsnok több százezer fát ígért a kampány során.

Az a kérdés, hogy Újszegeden, a saját körzetében hány fát telepített? Ha jól számolom, egyet sem!

mondta pikírten.

Német Ferenc egyúttal arra is felhívta a figyelmet, hogy Mihálik Edvinnek köszönhetően fizetőssé válik a parkolás a Torontál téren.

Ennyit ért el a momentumos politikus a saját körzetében, nem csoda, hogy nem büszkélkedik vele.

tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.