Politika

Bartók Csaba: A kübekházi polgármester egy főállású kormánybíráló

Bartók Csaba: A kübekházi polgármester egy főállású kormánybíráló

2022. április 13., szerda
Bartók Csaba: A kübekházi polgármester egy főállású kormánybíráló

Molnár Róbert, Kübekháza polgármestere újabb verbális támadást indított Bartók Csaba, a Fidesz választókerületi elnöke ellen a Facebookon. A posztban azt állította, hogy Bartók Csaba csendre intette őt. Portálunk felkereste a fideszes politikust, aki kifejtette véleményét a lejárató bejegyzésről.

Molnár Róbert konkrétan úgy fogalmazott, hogy

Tavaly ősszel együtt ebédeltem Bartók Csabával, a Fidesz szegedi választókerületi elnökével. Akkor azt kérte tőlem, hogy fogjam be a számat, legyek csendben és ne írogassak

A bejegyzésben Bartók Csabát kérte számon amiatt, hogy az önkormányzat által benyújtott hét pályázatból egyik sem lett sikeres.

Bartók Csaba reakciójában kitért arra, hogy aki őt ismeri, az tudja, hogy nem mondana soha ilyent egy polgármesternek. Már maga a feltételezést is sértőnek nevezte.

Gyakorlatilag nyugodtan mondhatjuk, hogy ez egy hazugság

-emelte ki.

Bartók Csaba véleményében elmondta, hogy meglepődhetnének, de nem fognak ezen a faragatlan stíluson, hiszen a súlyos választási vereség ilyen és ehhez hasonló nyilatkozatokra sarkallta a baloldal minden képviselőjét, így Molnár Róbertet is.

A súlyos választási vereségből polgármester úrnak is le kellene vonnia a megfelelő következtetéseket, pl. azt, hogy nem sértegeti állandóan az embereket útszéli stílusban, mint főnöke, Márki Zay Péter.

-fogalmazott.

A fideszes politikus szerint egy polgármesternek a településsel kéne foglalkoznia és az ottlévők gondjait kellene orvosolnia. Kiemelte, hogy Molnár Róbert évek óta verseket, könyveket és mindenféle Facebook bejegyzéseket ír a kormány vegzálásáról.

Ő egy főállású kormánybíráló

-osztotta meg véleményét.

Bartók Csaba kitért arra, hogy a választókerületnek, amelyben Kübekháza is érintett, van már egy nyolc éve regnáló országgyűlési képviselője, akit idén is megválasztottak a következő négy évre.

Miért nem fordul a képviselőhöz, Szabó Sándorhoz a polgármester a pályázati ügyekben?

-tette fel a költői kérdést Bartók Csaba.

A reagálása során Bartók Csaba felhívta a figyelmet arra is, hogy ha a polgármesterek, vállalkozók valamilyen szintű segítséget kérnének tőle, akkor nagyon szívesen segít bárkinek, ideológiától függetlenül. Elmondása szerint ezt a segítsget felajánlotta már Molnár Róbertnek is, aki erre azt válaszolta, hogy az igazságot ki kell mondani.

Akkor szeretném, ha most is kimondaná, hogy hazudott

-üzent Bartók Csaba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.