Politika

A hódmezővásárhelyi Fidesz fizetetlen szabadságra küldené Márki-Zayt

A hódmezővásárhelyi Fidesz fizetetlen szabadságra küldené Márki-Zayt

2021. november 3., szerda
A hódmezővásárhelyi Fidesz fizetetlen szabadságra küldené Márki-Zayt

Hosszas Facebook-bejegyzésben szólítja fel a Fidesz Hódmezővásárhelyi Szervezete a polgármestert, Márki-Zay Pétert, hogy távozzon fizetetlen szabadságra egészen addig, amíg le nem zajlik a jövő évi választás - ugyanis a miniszterelnök-jelölti kampánya negatívan hat ki a város ügyeinek intézésére.

Hódmezővásárhely, a hátország

A helyi Fidesz azt írja, megértik, hogy Márki-Zay az országos politikai színteret választotta, azonban kimondottan ellenzik, hogy a város ügyei háttérbe szoruljanak amiatt, hogy a miniszterelnök-jelölt hátországként tekint Hódmezővásárhelyre, a forrásokat pedig önnön politikai céljaira hasznűlja.

Nem lehet, hogy további fél évig ne legyen a városnak polgármestere, hogy újabb beruházások vesszenek oda, hogy továbbra se fejlődjön a város.

-szól a bejegyzés.

A polgármesterség, mint mentőöv

A szervezet úgy gondolja, Mári-Zaynak csupán már mentőövként szolgál, hogy a város polgármestere: arra az esetre, ha jövőre elbukna a miniszterelnökségért vívott csatában, még mindig folytatni tudja politikai karrierjét polgármesterként. A bejegyzés végén felszólítják, hogy adja át a helyettesének a városvezetést és vonuljon fizetetlen szabadságra polgármesteri teendői elől.

A Facebook-posztot teljes egészében itt olvashatják

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.