Politika

Sajtószabadság Szegeden: csak a baráti médiát engedték Karácsony és Botka közelébe

Sajtószabadság Szegeden: csak a baráti médiát engedték Karácsony és Botka közelébe

2021. január 6., szerda
Sajtószabadság Szegeden: csak a baráti médiát engedték Karácsony és Botka közelébe

Szegény portás vívódott egy keveset, miközben némán hallgatta a telefonon kapott utasítást. Majd így közölte az ítéletet:

https://www.youtube.com/watch?v=IxdJrFyGe04&feature=youtu.be&ab_channel=SzegedMa

Botka László előszeretettel hangoztatja, hogy Szeged a szabadság városa, ráadásul a város 2019-es, meglehetősen megosztóra sikeredett „Szeretem, ha szabad” című "szabadsághimnusza" is a liberális értékeket hangsúlyozza ki. A jelek szerint azonban

az önkormányzat diszkriminálja azt a sajtót, amelyet nem tud közvetlenül és azonnal befolyásolni!

Korábban lapunk többször is megírta, hogy az önkormányzat szinte valamennyi megkeresésünket ignorálja, ráadásul még meghívókat sem küldenek az általuk szervezett sajtóeseményekre; még a járvány legdurvább heteiben sem lehetett számítani a korrekt és tisztességes tájékoztatásra, hiába ajánlott fel például lapunk ingyenes - és szabadon szerkeszthető - megjelenést is a város számára.

Egyébként az önkormányzat házi lapjának tudósítása alapján Karácsony a városházán tett látogatása előtt a makkosházi visszasajtoló kútnál tanulmányozta az Európai Unió éppen épülő legnagyobb geotermikus fűtési rendszerét.

Gyanítjuk, hogy nem csak ezért járhatott Szegeden Karácsony Gergely, hanem egyéb megbeszélnivalója is lehetett Botka Lászlóval, de hogy pontosan mi, azt nem volt lehetőségünk megkérdezni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.