Politika

„Ezt rohadt gyorsan fejezzék be!” – kifakadt a szeged.hu publicistája

„Ezt rohadt gyorsan fejezzék be!” – kifakadt a szeged.hu publicistája

2020. október 20., kedd
„Ezt rohadt gyorsan fejezzék be!” – kifakadt a szeged.hu publicistája

„Azt szeretném kérni, hogy ezt rohadt gyorsan fejezzék be! Tehát azok az ellenzéki kommentátorok, kommentelők, politikusok, akik most krumpliznak, ezt rohadt gyorsan fejezzék be! Ez nagyon nincsen rendben! Tehát azt előadni, hogy itt embereket azonosítok ilyen önálló akarat nélküli, egy kiló krumpliért megvásárolt véglényekkel, ez nagyon nincsen rendben!”

– fogalmazott az ATV Öt című műsorában Ceglédi Zoltán.

https://www.youtube.com/watch?v=gc4VloUTpxk&feature=emb_title&ab_channel=Dr%C3%B3tpontinfo

Mint ismeretes, a szavazatok több mint ötven százalékát megszerezve Koncz Zsófia, a Fidesz–KDNP jelöltje nyerte a Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6-os számú választókerületében nemrég megtartott időközi választást.

Az ellenzéki pártok a vereséget követően krumpliosztással vádolták meg Koncz Zsófiát. A frissen megválasztott képviselőnő az Indexnek adott interjújában elmondta, mi áll a krumpli-mítosz hátterében.

Akkor tegyük tisztába ezt a „krumpliügyet”, hogy elkerüljük a további álhíreket.

Mi nem osztogattunk semmilyen krumplit, a szerencsi piacon a Jobbik egyik aktivistája tűzte rá egy zsák krumplira az én szalagomat, amire az volt ráírva, hogy „Hajrá, Zsófi!”. Ezt később Jakab Péter is elismerte a televízióban, hogy az az ő akciójuk volt, a médián mégis így futott végig

– nyilatkozta Koncz Zsófia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.