Politika

Fidesz: Gyurcsány eligazítást tartott Botkának Szegeden

Fidesz: Gyurcsány eligazítást tartott Botkának Szegeden

2019. október 10., csütörtök
Fidesz: Gyurcsány eligazítást tartott Botkának Szegeden

Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke Szegeden van; most épp a Hungiban. Ennek apropóján adott ki közleményt a szegedi Fidesz. Mutatjuk.

"Gyurcsány Ferenc szegedi látogatása újabb bizonyíték arra, hogy Botka már nem a maga ura. Gyurcsány mai szegedi látogatásának oka, hogy a legyengült Botka László tálcán kínálta fel Szegedet a bukott miniszterelnöknek. Mindenki tudja, hogy Gyurcsány dirigál a baloldalon. A bukott miniszterelnök maga alá gyűrte az MSZP-t és nyíltan utasítja a baloldali pártokat. Ezt teszi Szegeden is, Botkának lediktálta a DK-s alpolgármesteri és cégvezetői helyeket. Gyurcsány is tudja, alig pár helyen futhatnak be jelöltjeik most vasárnap, de a teljesen legyengült Botkán úgy veri át az akaratát, ahogy csak akarja. Ugyanakkor arról mindketten mélyen hallgatnak, hogy Gyurcsány embere, Botka képviselőjelöltje, az 5. sz. választókerületben induló DK-s

Koromné a Facebookon az alpári gyűlölködés legmélyebb szintjein dagonyázott

és arról ábrándozott, likvidálná a miniszterelnököt. Koromnénak nincs helye a szegedi közéletben, ezért ismét felszólítjuk, Botka Lászlót határolódjon el tőle, és jelöltje távozzon a közéletből! Most vasárnap még dönthetünk. Szegednek egy erős polgármester kell. Egy erős polgármester, akinek nem Gyurcsány, hanem Szeged és a szegediek az elsők. Fidesz Szegedi szervezete"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.