Politika

Orbán Viktor halálát kívánja Botka László képviselőjelöltje, aki Semjént is lelőné!

Orbán Viktor halálát kívánja Botka László képviselőjelöltje, aki Semjént is lelőné!

2019. október 9., szerda
Orbán Viktor halálát kívánja Botka László képviselőjelöltje, aki Semjént is lelőné!

A magyarok pedig nőket erőszakoló állatok és nem mellesleg bevándorlók is, ezért ő is befogadná a menekülteket Szegedre. Sőt! UPDATE: Árt Szegednek ez a primitívség, vissza kellene hívni ezt a nőt - közölte a Fidesz.

Koromné Fenyvesi Rozika alaposan belecsapott Botka László kampányába; sőt már jó ideje tolja a szekeret és ontja magából a gyűlölködő tartalmakat a közösségi oldalán.Rozi néni úgy küzd a szavazatokért, hogy a fal adja a másikat. Nem holmi kerületi problémákkal foglalkozik, ő inkább rendszerszinten javítaná meg a dolgokat, például azzal, hogy kivégzi Orbán Viktor miniszterelnököt és Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettest, a KDNP elnökét is.

Gyűlöli a keresztényeket...

...viszont nagyon tiszteli a románokat, cserébe a magyar nemzet idióta, és

... bizony simán beengedné a migránsokat Szegedre.

Mert szerinte a magyarok is bevándorlók és még nőket erőszakoló állatok is.

UPDATE: Árt Szegednek ez a primitívség, vissza kellene hívnia ezt a nőt Botka Lászlónak - közölte a Fidesz

Cikkünk megjelenése után közleményt adott ki a szegedi Fidesz. Ebben azt írják egyebek mellett, hogy "Felszólítjuk Botka Lászlót, azonnal határolódjon el Koromné szavaitól,és vonja vissza a képviselőjelöltet! Ez a gyűlölködés nem lehet Szegedhangja, ez a primitív gyűlölködés árt a városnak". A teljes közleményt

IDE KATTINTVA lehet elolvasni

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.