Politika

Elképesztő luxusra és egzotikus utakra is futotta a Szeviép-vezéreknek

Elképesztő luxusra és egzotikus utakra is futotta a Szeviép-vezéreknek

2019. február 14., csütörtök
Elképesztő luxusra és egzotikus utakra is futotta a Szeviép-vezéreknek

Dubaitól a Maldív-szigeteken át Milánóban töltötte az időt Pistrui László, a Szeviép-per harmadrendű vádlottja feleségével. Az erről készült fotókat a Pesti Srácok hírportálon jelentették meg csütörtökön. Pistruiról még festmény is készült.

Sorra mentek tönkre a Szeviép alvállalkozói, de eközben az első fokon elítélt Szeviép-vezérek nem sajnálták luxusutakra költeni a pénzt. Ez derült ki azokról a képekről, melyeket egy ismeretlen informátor juttatott el a Pesti Srácokhoz. A csütörtökön megjelent képek többségén Pistrui László látható különféle környezetben.

A Szeviép-ügytől Botka László polgármester az ítélethirdetés óta minden erejével megpróbált eltávolodni. Pedig minden jel arra utal – még dokumentumok is igazolták –, hogy ezer szállal kötődik a szocialista városvezetéshez az építőipari vállalat botránya.

Ennek egyik epizódja volt, hogy a horvátországi Opatijában fuccsolt be egy beruházása a Szeviépnek. Az alvállalkozók ekkor sem kapták meg a pénzüket. A híresztelések alapján azonban Opatija nemcsak emiatt hozható kapcsolatba Pistruival, hiszen a csődbűntettért társaival nem jogerősen letöltendő börtönbüntetésre ítélt Szeviép-vezér nyaralt is a városban. Emellett 64 lábas yachtjával az Adriai-tengert is bejárta, legalább is egy évtizeddel ezelőtt erről dicsekedett a sajtóban. Ezen kívül a cégvezérek járműflottáját Szeviép rendszámos autókkal gyarapították. Tragikus mozzanata a Szeviép-botránynak, hogy öngyilkos lett az egyik tönkrement alvállalkozó, akinek 8 millió forinttal tartozott az építőipari cég.

A lentebb látható képeken szerepel a Coco Beach-i búvárkodással egybekötött nyaralás a Maldív-szigeteken, amelynek az útiköltsége és a szállása két főre 4 millió forintba kerül a Pesti Srácok értesülései szerint.

Pistrui László az Alpok eszményi látképe előtt.

Szikrázó napsütés. Forró homok. Pistrui László Dubaiban is üdült.

Nagy a szerelem a pálmafák árnyékában. Pistrui László a feleségével élvezi a Maldív-szigetek klímáját.

A Maldív-szigeteki Coco Beachen egyszer biztosan merült Pistrui László.

Festményen is megörökítették Pistruiékat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.