Meteor

Így jelezte tévedését az Országos Meteorológiai Szolgálat

Így jelezte tévedését az Országos Meteorológiai Szolgálat

2021. január 25., hétfő
Így jelezte tévedését az Országos Meteorológiai Szolgálat

Akik tegnap este az időjárás-előrejelzést olvasta, azok akár egy kiadós hógolyózást, szánkózást is tervezhettek ma estére. Az Országos Meteorológiai Szolgálat komolyabb havazást és jelentős, akár 10 centiméteres hótakarót is jelzett ma reggelre. Az időjárás azonban bizonyította a kiszámíthatatlanságát, amiről néhány hete mi is írtunk.

A csapadék megérkezett, csak éppen a 30 milliméter nagyrészt eső és havas eső volt. Az Országos Meteorológiai Szolgálatnál így jelezték, hogy tévedtek:

EZ VÁRHATÓ HÉTFŐ ESTIG

A felhősebb északkeleti harmadban is fokozatosan alábbhagy a csapadék, az ország többi részén hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap. Késő délutántól délnyugat felől felhősödés kezdődik. Az északnyugati, nyugati szelet több helyen erős lökések kísérik, délutántól viszont mérséklődik a légmozgás. késő este +2 és -5 fok között várható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.