Kultúra

Mi történik, ha a lakásunk börtönné válik? - Választ ad a Másikember

Mi történik, ha a lakásunk börtönné válik? - Választ ad a Másikember

2014. március 12., szerda
Mi történik, ha a lakásunk börtönné válik? - Választ ad a Másikember
SZS20140220_sznsz_sajtotajekoztato_026

Mi történik, ha a lakásunk börtönné válik? – Meddig élvezhető az, ha a hűtőnk újratölti önmagát, ha nem kell ruhát vásárolnunk, mert a szekrényünk tele van? – Mit tegyen az a fiú, akinek az anyján kívül nincs más nő a környezetében, de szexre vágyik? – Mit reagálunk, ha a tévében közlik, kihalt az emberiség? Választ ad Vinnai András Másikember című fantasztikus vígjátéka.

Nóra (

Csorba Kata

) és Alvin (

Barnák László

) összeköltöznek egy garzonba. Még aznap éjjel szakítanak. A gondok akkor kezdődnek, amikor kiderül, hogy eltűnt az ajtó, amin keresztül el lehetne hagyni a lakást. Nóra és Alvin tehát kényszerűségből együtt maradnak. A lakás különleges adottságainak köszönhetően több mint háromszáz évig. Nóra és Alvin, Nóra & Alvin, Nóra Alvin, Noralvin. Mint valami fájdalomcsillapító. Bemutató március 18-án 19 óra 30 perckor a Korzó Zeneházban (Szeged, Széchenyi tér 9.)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.