Kultúra

JÁTÉK - Nyerjen belépőt az Őszi Zsidó Kulturális Fesztiválra!

JÁTÉK - Nyerjen belépőt az Őszi Zsidó Kulturális Fesztiválra!

2012. szeptember 3., hétfő
JÁTÉK - Nyerjen belépőt az Őszi Zsidó Kulturális Fesztiválra!

Dzsesszesttel, valamint Malek Miklós és Malek Andrea koncertjével várja az érdeklődőket a VIII. Szegedi Őszi Zsidó Kulturális Fesztivál a zsinagógában szeptember 9-én. A rendezvényre négy darab páros belépőt sorsolunk ki azok között, akik helyesen válaszolnak kérdésünkre!

Immár nyolcadik alkalommal rendezik meg szeptember kilencedikén az Őszi Zsidó Kulturális Fesztivált Szegeden. A nagy hagyományú rendezvénynek ezúttal is a zsinagóga (Jósika utca 10.) ad otthont, ahol 19 órától várják a vendégeket.

Illényi Katica

Geershwin Jazz estjével indul a rendezvény, melyet testvére,

Illényi Csaba

kísér hegedűjátékával. A rendezők kérésére a dzsessz jegyében került összeállitásra a koncert, de természetesen a komolyzene különleges hegedű darabjai is elhangzanak a szegedi Zsinagóga falai között. A leghíresebb dzsessz zeneszerzők művei közül kerül bemutatásra pi. Gershwin: “Lady be Good”, “I got rhythm”, “Embraceable you”, “Someone to watch over me” szerzeményei. A koncertet

Malek Andrea

és

Id. Malek Miklós

„Kell néha egy kis csavargás” című előadása követi – lánya énekét édesapja kíséri zongorával. A közönség által annyira szeretett musical lemezeit is a papa hangszerelte. Andrea büszkén állítja, hogy egy komplett zeneiskolában, és zenekarban nőtt fel, rengeteg tapasztalatot szerzett, pedig akkor meg nem is tudta, milyen pályára lep majd. Most ismét eljött az ideje az együtt muzsikálásnak. A zsinagógában szeptember 9-én, este hét órától kezdődő rendezvényre négy darab páros belépőt sorsolunk ki azok között, akik helyesen válaszolnak az alábbi kérdésünkre:

- Hányadik alkalommal rendezik meg szeptemberben az Szegedi Őszi Zsidó Kulturális Fesztivált?

A:

negyedik

B:

nyolcadik

C:

tizenharmadik A megfejtéseket a

jatek@szegedma.hu

e-mail címre várjuk a játékos nevének és elérhetőségeinek megadásával legkésőbb szeptember 5-e (szerda) délig. Szerencsés játékosainkat e-mailben értesítjük nyereményéről.

A játékosok jelen pályázatban való részvétellel automatikusan elfogadják a SZEGEDma.hu

Nyereményjáték szabályzatát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.