Kultúra

JÁTÉK! Nyerjen jegyet a Grönholm-módszer előadására + VIDEÓ

JÁTÉK! Nyerjen jegyet a Grönholm-módszer előadására + VIDEÓ

2012. június 23., szombat
JÁTÉK! Nyerjen jegyet a Grönholm-módszer előadására + VIDEÓ

Bizarr, groteszk fordulatot vett állásinterjú történetét meséli el a Grönholm-módszer: a nyári Kavalkád színdarabjára páros belépőt nyerhet, ha helyesen válaszol kérdésünkre!

Spanyol kortárs szerző, Jordi Galcerán megtörtént esemény kapcsán írta meg fordulatos és szellemes színdarabját,

A Grönholm-módszert

. A helyszín egy multinacionális cég irodája, ahova négy pályázó – három férfi és egy nő – érkezik felvételi beszélgetésre, hogy kiderüljön, közülük ki lehet majd a cég kereskedelmi igazgatója. A korábbi szűrőkön már átjutottak – ez lesz az utolsó megmérettetés. Egymás számára tehát potenciális ellenfelek. A jelentkezőknek azonban a hagyományos interjú helyett meglehetősen szokatlan feladatokat kell megoldaniuk, melyek egyre bizarrabb és feszültebb helyzeteket teremtenek. A feladatok során felszínre kerülnek titkaik, feltárulnak rejtett tulajdonságaik. Vajon meddig képesek elmenni ebben a harcban? Vannak-e tabuk, morális határok, ha céljukat el akarják érni? Vajon mindenki az-e, akinek mutatja magát? A színdarabot a Szegedi Ifjúsági Ház Nonprofit Kft. által szervezett

Nyári Kavalkád

egyik műsoraként tekinthetjük meg a városháza udvarán június 29-én és 30-án (rossz idő esetén július elsején) este fél kilenctől. A 29-i műsorra kettő darab páros belépőt sorsolunk ki azok között, akik helyesen válaszolnak az alábbi kérdésünkre:

Hány szereplője van a színdarabnak?

A:

4

B:

8

C:

12 A megfejtéseket a

jatek@szegedma.hu

e-mail címre várjuk a játékos nevének és elérhetőségeinek megadásával legkésőbb június 25-e (hétfő) éjfélig. A két szerencsés játékosunkat e-mailben értesítjük nyereményükről.

A játékosok jelen pályázatban való részvétellel automatikusan elfogadják a SZEGEDma.hu

Nyereményjáték szabályzatát.

A Telin TV Borovics Tamással, a színdarab egyik szereplőjével beszélgetett az előadásról, kedvcsinálónak tekintse meg az alábbi videón!

http://www.youtube.com/watch?v=knvH1JXc2IY

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.