Kultúra

Balaton-felvidéki biciklitúra a szegedi városháza udvarán + JÁTÉK!

Balaton-felvidéki biciklitúra a szegedi városháza udvarán + JÁTÉK!

2012. június 28., csütörtök
Balaton-felvidéki biciklitúra a szegedi városháza udvarán + JÁTÉK!

Kislányával töltött közös biciklitúrái ihlették Gryllus Vilmos lemezét, melyről a Kossuth-díjas előadóművész vidám gyerekdalokat énekel el július hatodikán, a városháza udvarán. A délutáni előadásra páros belépőt nyerhet ön is, ha helyesen válaszol alábbi kérdésünkre!

Gryllus Vilmos

Kossuth-díjas előadó- és alkotóművész, gyermekeknek készült színházi, rádiós és televíziós műsorok megálmodója, megteremtője, szereplője, óvodai, iskolai foglalkozásokon is tanított dalok elismert szerzője. Saját és alkotótársaival közösen létrehozott műsorai ma éppúgy fontos részét teszik ki pályafutásának, mint a „kalákás" produkciók. Koncertjén megzenésített versekkel lép a gyermekközönség elé. Az előadóművész július hatodikán két koncerttel is meglepi Szegedi közönségét. A

Nyári Kavalkád

egyik programjaként gyermekdalokat ad elő 2007-ben kiadott lemezéről - nem csak gyerekeknek, a koncert ugyanis kellemes kikapcsolódást nyújthat az egész családnak. "Miután megszületett a kislányom, felszereltünk a kerékpárra egy gyerekülést, és közös túrákra indultunk a Balaton-felvidéken. Egyszer megkért, hogy énekeljek, hát énekeltem arról, amit láttam: kacskaringós utakról, csendes nyári esőről, katicabogárról" - árulta el portálunknak Gryllus Vilmos. A kirándulást biciklire üléstől naplementéig követik végig a dalok, melyeket a közönségre, a hangulatra, de még az időjárásra is tekintettel válogat össze Gryllus Vilmos. Így nincs két ugyanolyan előadás, annak is tartogat újdonságokat, aki korábban már látta.

Helyszín:

szegedi városháza (Széchenyi tér 10.) udvara, eső esetén az IH Rendezvényközpont (Felső Tisza-part 2.)

Időpont:

július 6. (péntek) 16.30-kor és 18.30

Belépő:

elővételben 1500 forint, az előadás napján 1800 forint http://www.youtube.com/watch?v=3beSzrWoYPc A városháza udvarán július hatodikán (pénteken) 16.30-kor és 18.30-kor tekinthető meg az előadás. A fél ötkor kezdődő műsorra páros belépőt sorsolunk ki azok között, akik helyesen válaszolnak az alábbi kérdésünkre:

Mikor jelent meg Gryllus Vilmos Biciklizős lemeze?

A:

2003

B:

2007

C:

2011 A megfejtéseket a

jatek@szegedma.hu

e-mail címre várjuk a játékos nevének és elérhetőségeinek megadásával legkésőbb július 2-a (hétfő) éjfélig. Szerencsés játékosunkat e-mailben értesítjük nyereményéről.

A játékosok jelen pályázatban való részvétellel automatikusan elfogadják a SZEGEDma.hu

Nyereményjáték szabályzatát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.