Kultúra

JÁTÉK! Egyszemélyes zenekar az IH-ban + VIDEÓ

JÁTÉK! Egyszemélyes zenekar az IH-ban + VIDEÓ

2012. április 17., kedd
JÁTÉK! Egyszemélyes zenekar az IH-ban + VIDEÓ

Egy személy egyetlen gitárral a kezében egy egész zenekart varázsol a színpadra: Petruska András gitárművész egyedi hangzásvilágot teremtő előadását április 19-én tekinthetjük meg az IH Rendezvényközpont színpadán. Nyerjen jegyet az előadásra!

Nem mindennapi koncertnek lehetünk szem- és fültanúi április 19-én, csütörtökön este hét órától az IH Rendezvényközpontban.

Petruska András

énekel, gitározik, dobol, nagybőgőzik, skótdudán játszik, trombitál: mindebből azonban csak a hathúros játékát láthatjuk a porondon. "A zenész gitár-ének felállásban lép a színpadra, a többi a hallgató fantáziájában elevenedik meg. A hangszerek imitálása sajátos hangzást kölcsönöz az előadásnak" - emelte ki

Kiss Anita

manager, a rendezvény szervezője. Érdemes akkor is eljönni, ha már jól ismerjük az előadó munkásságát, az IH Rendezvényközpontban ugyanis egy teljesen új zenei repertoárral találkozhat a hallgatóság. "Az új dalokat Steve Swindelli brit producerrel közösen írták. Nagyrészt indie stílusú számok vannak a listán, pop, illetve hip-hop elemekkel tarkítva" - mondta. A SZEGEDma jóvoltából kettő darab páros belépőt nyerhet a koncertre bárki, aki helyesen válaszol az alábbi kérdésre:

Milyen hangszerrel lép a színpadra Petruska András?

A - dob B - gitár C - szaxofon A megfejtéseket a

jatek@szegedma.hu

e-mail címre várjuk a játékos nevének és elérhetőségeinek megadásával legkésőbb április 18-án délig. A nyerteseket e-mailen értesítjük majd.

A játékosok jelen pályázatban való részvétellel automatikusan elfogadják a SZEGEDma.hu

Nyereményjáték szabályzatát.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=s17e0zRhHaU#!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.