Kultúra

Kérdezz – Felelek – Nyerek!

Kérdezz – Felelek – Nyerek!

2010. február 9., kedd
Kérdezz – Felelek – Nyerek!

A SZEGEDma.hu koncertbelépőkkel ajándékozza meg Olvasóit!

Te, rongyos élet..., Szép város Kolozsvár, Húzzad csak kivilágos virradatig… Ugye ismerős melódiák? Szeretné újra hallgatni ezeket a népszerű slágereket Peller Károly és a Budapesti Operettszínház tagjainak előadásában? A SZEGEDma.hu online játékával most Ön is részt vehet Peller Károly és barátai pénteki Ez operett! című lemezbemutató koncertjén!

Teendője csupán annyi, hogy az alábbi kérdésre elküldi a helyes megfejtést, melyet név, emailcím és telefonszám megadásával a jatek@szegedma.hu emailcímre kérünk továbbítani.

Melyik operettben játszotta Peller Károly egyik legnépszerűbb szerepét, Bónit?

A, A Csárdáskirálynő B, A víg özvegy C, A Bajadér A helyes megfejtést beküldők közül 3 fő kétszemélyes belépőt nyer a pénteki koncertre.

A játék időtartama:

2010. 02. 09. (kedd) - 2010. 02. 11. (csütörtök) 24:00 óráig.

Sorsolás időpontja:

2010. 02. 12. (péntek) A koncert helyszínén is nyerhetnek olvasóink: azok között, akik a bemutató előtt vásárolják meg belépőjegyüket, 5 db Ez operett! című CD-t sorsolnak ki a szervezők! A játékosok jelen pályázatban való részvétellel automatikusan elfogadják

a SZEGEDma.hu Nyereményjáték szabályzatát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.