Krimi

Kutya támadt egy tinédzser fiúra Szegeden

Kutya támadt egy tinédzser fiúra Szegeden

2023. június 22., csütörtök
Kutya támadt egy tinédzser fiúra Szegeden

Egy 15 éves fiúra támadt egy kutya, nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket okozva. A rendőrség a lakosság segítségét kéri.

A rendőrség honlapján azt írja, az elkövető június 19-én este egy szegedi áruház előtt sétáltatta kutyáját, amikor az fiúra támadt - az esetet térfigyelő kamerák rögzítették.

https://youtu.be/JHtBgBZLUTA

A férfi, a kutya gazdája, haja oldalt felnyírt, fent szőkére festett hátra fésült, arcán körszakállas. A bűncselekmény elkövetése során fekete felsőt, sötétkék-lila térdnadrágot, fekete hátizsákot és fekete sportcipőt viselt.

A rendőrség azt kéri, aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi krt. 16-22). Telefonon a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság 06/62/562-400-as hívószámán, továbbá a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es segélyhívó telefonszámon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.