Krimi

Berki Krisztiánhoz kötődő dílert fogtak a rendőrök

Berki Krisztiánhoz kötődő dílert fogtak a rendőrök

2022. május 11., szerda
Berki Krisztiánhoz kötődő dílert fogtak a rendőrök

Egyelőre még nem tudni, Berki Krisztián halálának volt-e köze például ahhoz a kábítószergyanús anyaghoz, amit dílernél találtak.

Elfogta a rendőrség azt a dílert, aki a múlt héten meghalt Berki Krisztiánnak adott el kábítószert – derül ki a rendőrség közléséből, amit a 24.hu kérdésére válaszoltak.

A BRFK azt írta, a Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály nyomozói a május 10-én Vecsésen fogtak el egy feltételezett drogkereskedőt, akit kihallgatását követően őrizetbe vettek, és kezdeményezték a letartóztatását. A 24 úgy tudja, kokain lehetett az a kábítószergyanús anyag, amit Berki lakásán találtak a kiérkező rendőrök, és a vecsési férfi adhatta el neki azt.

A 42 éves K. István lakásán 50 gramm kokaint és marihuánát, valamint kábítószerrel szennyezett eszközöket, digitális adathordozókat, és két nagy értékű személyautót foglaltak le a rendőrök. Emellett kábítószer birtoklása miatt egy 48 éves férfit is őrizetbe vettek az ügyben.

Forrás: telex.hu
Borítókép: origo.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.