Hírzóna

Meghalt Berki Krisztián

Meghalt Berki Krisztián

2022. május 6., péntek
Meghalt Berki Krisztián

A Blikk információi szerint meghalt Berki Krisztián, a focikapusból lett celeb. Részleteket itt olvashat. Az Origó cikke is megerősíti a Blikk értesülését.

Reggel a rendőrség több autóval szállt ki egy budapesti IX. kerületi társasházba, ahová egy mentőautó is megérkezett. A házban Berki Krisztián lakott, és a szomszédok állítólag már több napja kiabálásokat és veszekedéseket hallottak a celeb lakása körül, valamint korábban is voltak már kint a rendőrök.

A helyszínen ezekben a percekben is ott van Berki Krisztián felesége, Mazsi, valamint időközben megérkezett a helyszínre a volt felesége, Hódi Pamela és a lánya is. Az esettel kapcsolatban a rendőrség korábban az Origónak azt mondta, haláleset miatt tartanak szemlét, és idegenkezűség nem merült fel, vagyis nem gyilkosság történt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.