Krimi

Végre! Bíróság elé áll a 16 évvel ezelőtti makói gyilkosság gyanúsítottja

Végre! Bíróság elé áll a 16 évvel ezelőtti makói gyilkosság gyanúsítottja

2020. december 4., péntek
Végre! Bíróság elé áll a 16 évvel ezelőtti makói gyilkosság gyanúsítottja

A vádirat szerint a férfi 2004. november 16-án reggel a szomszédos ingatlan téglakerítésén keresztül bemászott az idős sértett makói házának udvarába. A vádlott vascsővel többször megütötte a sértettet, amitől a nő magatehetetlen állapotba került. Röviddel ezután érkezett meg a sértett lánya, akit a vádlott szintén többször megütött a vascsővel. A férfi ezt követően a sértetteket megölte.

A vádlott a házban evett és ivott, értéktárgyak után kutatott, de nem találta meg a sértett eldugott pénzét. A férfi ugyanazon az útvonalon, ahogyan a házba jutott, távozott.

A nyomozás során korábban gyanúsítottként hallgattak ki egy férfit, vele szemben az eljárást 2006 márciusában bizonyíték hiányában megszüntették. Később újabb adatok merültek fel, emiatt a nyomozást folytatták és ekkor került a nyomozó hatóság látókörébe az elkövető, akit a főügyészség több emberen, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettével vádol.

A vádemeléskor letartóztatásban levő férfi bűnösségéről a Szegedi Törvényszék fog dönteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.