Közlekedés

Több, mint negyedórát késnek a trolik a Híd utca felújítása miatt

Több, mint negyedórát késnek a trolik a Híd utca felújítása miatt

2021. szeptember 23., csütörtök
Több, mint negyedórát késnek a trolik a Híd utca felújítása miatt

Az utóbbi időszak nem igazán kedvezett az autósoknak és a tömegközlekedésnek a városban zajló felújítások miatt. Tegnap például váratlanul sávlezárásba ütközhettek az autósok a Római körút és a József Attila sugárút kereszteződésénél, így -túlzás nélkül- gigászi dugó alakult ki a Bertalan hídon. Ma pedig az SZKT közölte az utasaival, hogy a Híd utcai felújítások miatt akár 20 percet is késhetnek a trolibuszjáratok.

https://szegedma.hu/2021/09/teljes-kozlekedesi-kaosz-szegeden-savlezaras-miatt-elesett-a-bertalan-hid

Mint írják, a Híd utcában végzett útburkolati felújítások forgalmi fennakadásokat okoznak, ezért előfordulhat, hogy a trolivonalakon 20 perces késés is létrejön. Mivel nem csak a trolik, de autóbuszok sokasága is áthalad a szóban forgó útszakaszon, ezért azokon a járatokon is számolhatnak ugyan ekkora csúszással az utasok. Ez leginkább az Újszegedről érkező, illetve az oda tartó buszokat érinti, a trolik esetében pedig az 5, 7, 9, 19 vonaljelzésű járatokat.

Hatalmas kitartást és türelmet kívánunk az olvasóink számára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.