Közélet

Új névvel nyílik pénteken a Lapos Beach

Új névvel nyílik pénteken a Lapos Beach

2023. június 13., kedd
Új névvel nyílik pénteken a Lapos Beach

Két évvel ezelőtt Mihálik Edvin, a város zöldtanácsnoka mással sem büszkélkedett a szegedieknek, minthogy napvitorlákat kap a Kárász utca, és újranyit a Lapos szabadstrand. Egy éve még Pumped Gabót és Opitz Barbit is meghívták a strandnyitó bulira. Most azonban nagy a csend.

Coca-Cola Lapos Beach néven nyit újra pénteken a Lapos szabadstrand a Belvárosi híd lábánál. Az új név bár elsőre szokatlannak hangzik, nem nevezhető meglepőnek, nemrég a SZIN-is bejelentette, hogy felveszi az üdítőmárka nevét.

A megnyitó egy Facebook-eseményt is kapott, ahol azonban egyetlen szó nem esik sztárfellépőkről, de még arról sem, hogy bárki megnyitná a helyi politikusok közül a strandot. Pedig Mihálik Edvin zöldtanácsnok előszeretettel jelent meg eddig.

Ez pedig tovább erősíti a tényt, hogy a mindig mosolygós Momentumos képviselő egyre kevesebbet foglalkozik a helyi politikával.

Legutóbb az önkormányzati körzetében történt gyilkosság okán merült fel mindez, amiről itt írtunk korábban.

Persze, nem érdemes rosszindulatúnak lenni, pusztán egy szabadstrand megnyitójától politikusként távolmaradni még önmagában nem jelent semmit. Csakhogy ugyanezen a napon lesz Donáth Anna szegedi látogatása a Momentum elnökének országjáró turnéja keretében, ahol minden bizonnyal jelen lesz Mihálik is, mint a párt elnökségi tagja.

A politikus egyébként posztolt a Laposról június 2-án, ebből lehetett először megtudni, hogy június 16-án nyit. A megnyitó eseményét azonban alig 17 órája hirdették csak meg, ami szokatlan, tekintve, hogy tavaly Pumped Gabó és Opitz Barbara tartottak nyitóbulit, ami jóval nagyobb reklámot kapott.

A strand azonban mintha teljesen arculatot váltott volna: az esemény leírása szerint olyan izgalmas tevékenységek várnak ránk, mint a röplabda és a foci. Majd ezzel folytatódik tovább:

,,Mutassd meg ügyességedet és sportolj a barátaiddal együtt! Emellett rendszeresen szervezünk lengőteke-versenyeket is, ahol lehetőséged van megmutatni, mennyire vagy ügyes a labdakezelésben."

Magyarán a tavalyi évekhez képest szó sincs táncosokról, lemezlovasokról vagy énekesekről. A legérdekesebb pontja az esemény leírásának az, hogy különleges kólakoktélokat ihatunk.

Mindez leírva egy jóval visszafogottabb megnyitónak tűnik tavalyhoz és tavalyelőtthöz képest, de péntekig még bőven tartogathatnak meglepetéseket a szervezők.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.