Az újszegedi gyilkosság kapcsán kapott rendkívül súlyos kritikát Mihálik Edvin

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Nem minden előzmény nélküli volt a hétvégi újszegedi gyilkosság. Lapunk is többször beszámolt arról, hajléktalanok, sőt sokak szerint hajléktalan maffia tartja rettegésben az Odessza városrész lakóit. A környéket jól ismerők már ősszel azt mondták: előbb utóbb vér fog folyni. Erre egyébként a Mi Hazánk mozgalom is figyelmezetetett korábban.

Mint az a legnagyobb közösségi oldalon bejegyzések és hozzászólások sorát lehet arról is találni, hogy nem egy alkalommal jelezték ezt a körzet önkormányzati képviselőjének, Mihálik Edvinnek. Mint azt többen leírták, az ifjonc momentumos képviselőt többször is hívták, hogy sétáljon velük a környéken, de ezt nem tette meg.

„Itt nem lehet napvitorlával frenkizni”

-jegyezte meg egy ott élő fiatalember.

BUDAPESTI KARRIER

Mihálik Edvint nem véletlenül látni keveset a választókörzetében. A tavalyi országgyűlési választásokon egyéni jelöltként hatalmasat bukó momentumos képviselő már hónapok óta a főváros felé, és az országos politika felé kacsintgat. Mindezt egyébként a szegedi városházáról érkező információk mellett szegedi momentumosok is megerősítették. Tőlük tudjuk azt is, hogy az önkormányzati képviselő hétfőnként érkezik Szegedre és két-három nap múlva már indul vissza Budapestre karriert építeni.

A gyilkosság híréről szóló bejegyzéseknél minden oldalt, így a közpénzből eltartott városi média oldalát is ellepték a kommentek, amiben az ott élők elégedetlenkednek. Többen Mihálik Edvin tehetetlenkedését emelik ki, de a rendőrséget is érte némi kritika.

Megnéztük a mindig mosolygós momentumos politikus közösségi oldalát, de a legutolsó bejegyzése a hosszú hétvége előtt született, amiben a politológusok vándorgyűlésén résztvevőket köszöntötte. Pedig ha valamikor, akkor ilyen esetben a körzet önkormányzati képviselőjének fontos megszólalni, és támogatni a joggal zaklatott lakókat, őrizni a köznyugalmat.

Mihálik Edvin inkább lapít-nem csoda, valószínűleg, mint korábban is kapna hideget, meleget az Odessza városrész lakóitól.

De még ezt is tudta fokozni Mihálik Edvin

Hétfőn délelőtt kaptunk egy újabb levelet, amihez a következő képet csatolták:

A levél írója azt írta, hogy a lakók eddig is vakarták a fejüket, ha Mihálik Edvin munkája került szóba, de ezzel kiverte a biztosítékot.

„Az élet bizonyította, hogy Mihálik Edvin nem dolgozik jól és fogalma nincs mi történik a területén. Ehhez tényleg pofa kell.

A Székely soron hónapokkal ezelőtt volt gyilkosság, de éppen az említett házban hajléktalanok okoztak tüzet másfél éve.

Jó reggel fiatal úr! Nem napvitorla, biztonság az első!”

-írta levelében.

Bár nem a körzet képviselője, de a környéket jól ismerő kormánypárti önkormányzati képviselő, Német Ferenc közösségi oldalán tett bejegyzést a súlyos bűncselekmény után.


A hétvégén jön az első nyári fesztivál a környéken, így biztosan nagyon sokan lesznek Újszegeden, az Odessza városrészben is.

A maffiaszerűen működő koldusok és hajléktalanok jelenléte garantált… reméljük lesz aki figyel majd, hogy ne legyen baj.

A POLGÁRMESTER NEM VETTE ÉSZRE A GYILKOSSÁGOT, AMI FELZAKLATTA A VÁROST

Egy, a város közterületén történt gyilkosság Szeged polgármesterét sem érte el. A sikerek kommunikációjában mindig erős, a kudarcok elől menekülő városvezető természetesen néma maradt most is. Egy sort sem érdemelt nála, hogy egy szegedi lakótelep közvetlen közelében, ahonnan a lakók folyamatosan jelzik, hogy baj van, súlyos bűncselekmény történt. A szegediek biztonságérzete és a köznyugalom csak szavakban fontos…

Az üggyel kapcsolatban kérdéseket küldtünk Mihalik Edvinnek, a Szegedi Rendőrfőkapitányságnak, a szegedi Fidesznek és a Mi Hazánk szegedi szervezetének, ha választ kapunk megírjuk.

Előző sztori

Gárdonyban juthat az NB III-ba a Szeged-Csanád GA II

Következő sztori

Szerszámgéptolvajokat kapcsoltak le Hódmezővásárhelyen