Közélet

Jámbor András a Parlamentbe is bevitte a pedofil, kommunista aktivistáját

Jámbor András a Parlamentbe is bevitte a pedofil, kommunista aktivistáját

2023. június 21., szerda
Jámbor András a Parlamentbe is bevitte a pedofil, kommunista aktivistáját

A Jámbor András által alapított Szikra Mozgalom körül kirobbant pedofilbotránnyal összefüggésben a politikai felelősség mindenképpen fennáll a párbeszédes országgyűlési képviselő esetében – jelentette ki a Hír TV-nek nyilatkozva Kocsis Máté. Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője azt követően nyilatkozott az ügyben, hogy a szélsőséges mozgalom aktivistájának lakásán kisgyermekek szexuális sanyargatását bemutató felvételek tömkelegére bukkant a rendőrség.

Soha semmi jót nem feltételeztem ezekről a piszkokról a Szikra Mozgalomban”

- fogalmazott Kocsis Máté kedden a Hír TV Napi Aktuális című műsorában. Mint mondta, ezek ugyanazok a radikális baloldaliak, akik pár hónappal ezelőtt az antifasiszta elvbarátaikkal civil embereket vertek az utcán. Leszögezte, ezek tőrőlmetszett kommunisták, a régi leninista–bolsevista világnak az utódai.

Arról, hogy Szikra Mozgalom miképpen kötődik ezer szállal az egykori kommunista rezsimhez, melyet igazából nem is tagadnak, ITT írtunk részletesen, de Rákosi jelmondatát már Jámbor András és Mihálik Edvin közös eseményéhez is felhasználták, amely előtt Botka Lászlóval - aki szintén szeret Rákositól idézni - találkozott a szélsőséges mozgalom elnöke.

Pár hete Jámbor András bevitt a Parlamentbe egy aktivistát, akitől nekem bocsánatot kellett volna kérnem, holott nem mondtam róla semmit”

– emlékeztetett. Hozzátette,

most ugyanennek az aktivistának a lakásán találtak pedofil képeket. 

Ez jó játék, hogy soha senkinek nincs semmi köze a baloldalon. Lackner Csabának sem volt semmi köze a drogozáshoz, Bajnai Gordonnak és Ficsor Ádámnak sem volt semmi köze a külföldi pénzekhez, meg Jámbor Andrásnak sincs semmi köze ezekhez a gyermekpornográf-felvételekhez. A baloldalon senkinek semmihez nincs köze, ha valami probléma van"

– rögzítette a frakcióvezető.

Kitért arra, hogy a pedofilbotránnyal összefüggésben Jámbor András esetében mindenképpen megáll a politikai felelősség, ő hurcibálta a hóna alatt ezeket az aktivistákat. 

Most legalább kiderült, hogy mit csinálnak a Szikra Mozgalom tagjai, ha éppen nem civileket vernek"

– jelentette ki Kocsis Máté.

A teljes cikk ITT olvasható el. 

Borítókép:Trenka Attila / Mandiner

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.