Közélet

Előválasztás: Szegeden az alpolgármester nekiment a DK-s jelöltnek

Előválasztás: Szegeden az alpolgármester nekiment a DK-s jelöltnek

2021. szeptember 21., kedd
Előválasztás: Szegeden az alpolgármester nekiment a DK-s jelöltnek

Lassan mindennapos, hogy az ellenzéki előválasztáson a nagy együttműködés nyílt színi csatákat hoz, olykor éles szóváltással. Szegeden sincs ez másképp, itt

Nagy Sándor városfejlesztési alpolgármester szólt oda a facebookon Binszki Józsefnek.

A mentumos Nagy dk-s képviselőtárását figyelmezetette, hogy a József Attila sugárúton és a Szőregi úton sem lenne helyes fákat kivágni azért, hogy az utat szélesítsék-ahogy azt Binszki a tegnapi jelölti vitában is elmondta. A képviselő tereveiről korábban mi is írtunk, azokhoz házakat kellene megmozgatni.

Nagy sándor értetlenkedő posztja:

A válasszal sem késlekedett a megszólított, sőt, még párttársa is odaszólt Nagy Sándornak. Utóbbi még egy kis tüskét döfött Mihalik Edvinnek is, aki szintén a Momentum jelöltje.

Kerestük Binszki Józsefet az üggyel kapcsolatbna, de a posztján kívül nem akart mást reagálni.

KIT TÁMOGAT BOTKA LÁSZLÓ?

A feltett kérdésre a válasz: nem lehet tudni. Szeged polgármestere hetek, sőt hónapok óta nincs jelen a szegedi politikai életben és gyakorlatilag nyilvános rendezvényeken sem látni őt. Nem állt ki senki mellett, nem mondta el véleményét, azt sem lehet tudni, hogy szavaz-e, vagy sem. Mindez egy helyes döntés is lehet, hiszen polgármesterként illik és illene mindig függetlennek maradni. Az azonban más kérdés, hogy a közgyűlésben együttműködő képviselők és pártok megbonthatatlannak tűnő barátságát mennyire tépázza meg az előválasztási hercehurca.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.