Közélet

Lassan már csak csónakkal lehet megközelíteni ezt a felújított szegedi óvodát

Lassan már csak csónakkal lehet megközelíteni ezt a felújított szegedi óvodát

2021. május 20., csütörtök
Lassan már csak csónakkal lehet megközelíteni ezt a felújított szegedi óvodát

A népszerű közmondás úgy tartja, a májusi eső aranyat ér. Sajnálatos módon Szegeden leginkább csak zűrzavart és bosszúságot okoz a tavaszvégi égi áldás, ugyanis a legtöbb esetben víz alá merül a fél város. Most sem volt ez másként.

Az egyik legnépszerűbb közösségi csoportba egy bosszús szülő arról posztolt, hogy lassan már gumicsónakkal kell óvodába vinnie gyermekét, ugyanis az Építő utcában – ahol nemrég felújították a járdát és korszerűsítették a vízelvezetést – atlantiszi állapotok uralkodnak.

Szabó Bálint önkormányzati képviselő is megosztotta a posztot azzal a gondolattal kiegészítve, hogy Tarján városrész rendbetételére egy milliárd forintot adott a városháza, de úgy tűnik, hogy bőven van még min fejleszteni.

Vértó 2.0

Nem csak Tarjánban okoz kellemetlenséget az esőzés. Rókuson is visszatérő problémát jelent a vízelvezetés hiányossága. –Hallottam, hogy nagy fejlesztések lesznek a Vértónál. Érdeklődni szeretnék, hogy a program keretében új tavat is kialakítanak? – kérdezte némi iróniával olvasónk, aki a Vértói utcában kialakult gigantikus tócsát örökítette meg. Elmondása szerint valahányszor csapadék zúdul a városra, itt mindig kacsaúsztató keletkezik.

A szegedi vízelvezetés csodáiról korábban ITT írtunk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.