Közélet

Szabó Bálint él és előkerült!

Szabó Bálint él és előkerült!

2021. február 15., hétfő
Szabó Bálint él és előkerült!

UPDATE: Szabó Bálint él

A rendőrség megerősítette, hogy előkerült a képviselő. Élve. Viszont több információt egyelőre nem közöltek, későbbre ígértek tájékoztatást.

Korábban írtuk

Mint azt a SzegedMa elsőként megírta: a független szegedi képviselő vasárnap még egy rendkívül döbbenetes videóval jelentkezett a közösségi oldalán, amiben nagyon súlyos állításokat fogalmazott meg egyebek mellett Botka Lászlóról és egy “szegedi oligarcháról”; rendszerváltásról beszélt Szegeden és boruló biliről, de részleteket csak hétfő reggelre ígért. A sajtó azonban hiába várta, nem jelent meg a saját tájékoztatóján.

Annyit tudunk, hogy kora reggel elindult futni, de onnan már nem ért haza.

Délután még élt a Police.hu oldalán a szegedi független képviselőről szóló körözés, de estére eltűnt a rendőrség oldaláról a felhívás. Ugyanez szerepelt lapunk korábbi cikkében is.

Rákerestünk a rendőrség oldalán név szerint is Szabóra az eltűnt személyek listájában, de valóban nincs ott. Vagyis, amit biztosan ki lehet jelenteni: a rendőrség már nem keresi a független képviselőt.

Mit jelent ez?

Ez jelentheti a legrosszabat is, vagyis azt, hogy már csak a holttestét találták meg és azért nem keresik; de jelentheti azt is, hogy megtalálták és életben van.

Keressük a rendőrséget, amint többet tudunk, frissítjük a cikket!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.