Közélet

Nagy leleplezést ígért, de mára nyoma veszett Szabó Bálintnak!

Nagy leleplezést ígért, de mára nyoma veszett Szabó Bálintnak!

2021. február 15., hétfő
Nagy leleplezést ígért, de mára nyoma veszett Szabó Bálintnak!

Szabó Bálint a közösségi oldalán hirdetett sajtótájékoztatót hétfő reggel nyolc órára a Kiss Ernő utca 3-5 szám alá még vasárnap.

"Elég volt abból, hogy a szemünk láttára lopják szét a városi közvagyont. Elég volt abból, hogy helyi megélhetési politikusok mesébe illő gazdagodása zajlik ezzel párhuzamosan. Elég volt abból, hogy aki útjában áll a lopásnak Szegeden, azt egyszerűen eltapossák; legyen az illető helyi kisvállalkozó, piaci árus, tényfeltáró újságíró, vagy éppen önkormányzati képviselő. HOLNAP REGGEL 8.00 ÓRAKOR SZEGEDEN A POLGÁRMESTERI HIVATALBAN MEGKEZDJÜK AZ ELSZÁMOLTATÁST" - közölte a képviselő, és bemutatott egy videót is, amelyen természetesen ő maga szerepel.

A videóban nagyon súlyos állításokat fogalmaz meg a képviselő, egyebek mellett azt, hogy Botka László

egy helyi oligarchának játssza át a Cserepes sori piac területét, és kijelentette, hogy hétfő reggel meg fogja nevezni azokat a vállalkozókat, korrupt politikusokat, akik miatt be kellett zárni a piacot.

Szabó azt is elárulta, hogy a polgármesterrel szemben vagyonosodási, pontosabban vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményezett, illetve rágalmazásért feljelentette, mert hazudott a Cserepes sori piaccal kapcsolatban. Végül közölte, részleteket hétfő reggel árul majd el.

Eltűnt, nem tudni róla semmit

Ezek után várta Szabót a fél szegedi média a megadott időben és helyszínen, a képviselő azonban nem jelent meg és a telefonját sem vette fel, mert azt kikapcsolta, vagy kikapcsolták.

A képviselő telefonját azóta sem lehet elérni, így egyelőre nem tudjuk, mi történt; mi az, amiért végül nem jelent meg a saját maga által meghirdetett, "leleplező" sajtótájékoztatón.

Nem zárható ki teljesen, hogy egy sajátos önreklámról, figyelemfelkeltésről, drámai marketing trükkről van szó; de az is lehet persze, hogy valami baj, illetve váratlan esemény történt a képviselővel.

Amint sikerül vele beszélnünk, frissítünk vagy új cikket írunk.

UPDATE: Tényleg eltűnt Szabó Bálint, a rendőrség is keresi

https://szegedma.hu/2021/02/hivatalos-tenyleg-eltunt-szabo-balint-felesege-jelentette-be-a-rendorsegen

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.