Közélet

HIVATALOS: tényleg eltűnt Szabó Bálint, felesége jelentette be a rendőrségen!

HIVATALOS: tényleg eltűnt Szabó Bálint, felesége jelentette be a rendőrségen!

2021. február 15., hétfő
HIVATALOS: tényleg eltűnt Szabó Bálint, felesége jelentette be a rendőrségen!

Lapunk exkluzív forrásból megtudta, hogy nem valamiféle morbid tréfa, vagy kommunikációs-, illetve marketingtrükkről van szó, hanem valóban eltűnt Szabó Bálint, aki hétfő reggelre leleplező sajtótájékoztatót ígért. Ennek részleteiről ITT írtunk bővebben.

https://szegedma.hu/2021/02/nagy-leleplezest-igert-de-mara-nyoma-veszett-szabo-balintnak

Mint megtudtuk,

Szabó eltűnését a felesége jelentette is a rendőrségen, ezt a szegedi zsaruk megerősítették lapunknak.

A független szegedi képviselő vasárnap még egy rendkívül döbbenetes videóval jelentkezett a közösségi oldalán, amiben nagyon súlyos állításokat fogalmazott meg Botka Lászlóról és egy "szegedi oligarcháról", rendszerváltásról beszélt Szegeden és boruló biliről, de részleteket csak hétfő reggelre ígért. A sajtó azonban hiába várta, nem jelent meg a saját tájékoztatóján.

Annyit tudunk, hogy kora reggel elindult futni, de onnan már nem ért haza.

Lapunk úgy tudja, a képviselőt biztosan nem állították elő "hirtelen" semmilyen bírósági ügyben, tehát nem ez az oka az eltűnésének, valami másról lehet szó.

Leleplező anyagok?

A képviselő köztudottan bizalmi viszonyt ápol a jobboldali Pesti Srácok hírportál egyes újságíróival. Őket is meglepte Szabó eltűnésének híre - meg is írták lapunkra hivatkozva. Sőt egyikük elindult, hogy megkeresse Szabó Bálintot Szegeden. Füssy Angéla azt mondta - élő bejelentkezésben, úton Szeged felé -, hogy

több tucat bizonyítékot, fotókat, hangfelvételeket adott át neki a napokban Szabó, részben arról, amiről a vasárnapi videóban is beszélt; így ha ő is "eltűnne" estére, akkor ezek az anyagok nyilvánosságra kerülnek.

Lapunk felvette a kapcsolatot a képviselő feleségével, de egyelőre nem ragált a kérdéseinkre. Ha válaszol, akkor frissítünk.

UPDATE: Kikerült a rendőrség oldalára is a hivatalos körözés, eltűnés

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.